Din păcate tot mai multă lume crede în teoriile conspirației legate de noua tehnologie 5G.

Conform unui ziar local, zeci de cetățeni din Piatra Neamț, au semnat la începutul lunii trecute o petiție anti-5G ce a fost transmisă mai multor instituții.

„Nu suntem de acord cu această tehnologie militară 5G, sunt argumente științifice, psihologice, de natură medicală foarte bune. Materialul e foarte bine gândit. Încă așteptăm răspunsul de la câteva instituții. Nu suntem de acord pentru că e o sursă de poluare electromagnetică, e o tehnologie invazivă care poate afecta profund viața noastră și mediul înconjurător. Până la 4G, da și aceste tehnologii sunt agresive, mai ales pentru copiii în creștere. Acum o lună s-a montat la stadion o nouă antenă, mai e o antenă la Ștrand și încă una spre Foresta, una la baza pârtiei am mai văzut. Sunt peste tot și se văd cu ochiul liber. Se vorbește, lumea întreabă, facem memorii, dar ce mai putem face? Să ieșim în stradă? Nu suntem de acord cu așa ceva pur și simplu.”

”În calitate de cetățeni români, în conformitate cu prevederile Constituției Art. 51, a Legii nr. 52/2003 și a Legii 233/2002 actualizată, vă informăm că nu suntem de acord cu acțiunile ce înlesnesc operaționalizarea tehnologiei nocive 5G prezente și vă solicităm să aplicați Principiul Precauției, așa cum au procedat și alte state sau orașe europene în privința tehnologiei 5G. Vă rugăm insistent să opriți orice demers în vederea dezvoltării infrastructurii și lansării tehnologiilor 5G în județul nostru!”

a declarat doamna Iustina Antoanela Bacoșcă, inițiatoarea acestei petiții

Este trist cum tot mai multă lume dă crezare acestor teorii nefondate și iau atitudini atât de radicale împotriva dezvoltării tehnologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *