Logitech și Dell colaborează pentru a oferi soluții hardware pentru Microsoft Teams

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, companiile trebuie să își reconfigureze camerele de conferință astfel încât să ofere suport mai bun angajaților de pe teren care colaborează cu colegii care lucrează de acasă.

Cea mai nouă soluție de la Dell și Logitech pentru sălile de conferință Microsoft Teams oferă un ecosistem complet din cel mai mic desktop Dell OptiPlex 7080 Micro -ce rulează Teams Room Experience for Windows ce vine la pachet cu Dell Large Format Monitors și periferice audio și video de la Logitech precum Logitech Tap Touch Controller și Logitech MeetUp ConferenceCam.

Soluția de la Dell și Logitech combină tehnologia IntelPro cu Windows 10 IoT Enterprise.

Opțiunile variază în funcție de dimensiunea sălii (mică, medie, sau mare), astfel diagonala displayului poate fi de 55”, 75” sau 86”. Aceste monitoare interactive cu touch permit mai multor utilizatori să scrie, editeze, comenteze sau să șteargă notițe simultan cu până la 20 de puncte de atingere. Pornește o conferință la timp printr-o simplă apăsare de buton. Programează o conferință cu Microsoft Outlook sau Microsoft Teams și invită paticipanții în camere de conferință virtuale la fel de ușor ca atunci cînd inviți oamenii.

Inginerii de la Dell au testat și au validat acest pachet de soluții ce ajută utilizatorii să partajeze conținut în sala de conferință și către participanții ”virtuali”.

Sondajul IDC arată că 81% din angajați consideră că monitoarele cu rezoluții mai mari, ergonomie mai bună și culori mai vii îmbunătățesc experiența generală de lucru.

Portofoliul extins UltraSharp de la Dell își propune să includă toate aceste beneficii cu mini-LEd-uri, un colorimetru încorporat și ecrane cu lumină albastră redusă.

Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor

Editorii de filme, efecte speciale și animație se bazează pe ecrane ce oferă acuratețea culorilor pentru a își crea capodoperele.

Monitorul Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) este primul monitor profesional de 31.5” care are încorporat colorimetru Calman, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de calibrare la comandă sau programată cu sau fără un calculator conectat la acesta.

De asemenea, acesta suportă rezoluție 4K și VESA DisplayHDR 1000 pentru a oferi o reporducere a culorilor filmului sau a conținutului video precisă și uniformă.

Modelul va fi disponibil la nivel mondial de pe 5 noiembrie cu un preț de pornire de 4999,99 $.

Dell UltraSharp 24 USB-C Hub

Pentru cei care lucrează cu foi de calcul Excel și prelucrare date, UltraSharp 24 USB-C Hub (U2421E), este primul monitor Dell cu ComfortView Plus – un hardware pentru reducerea luminii albastre certificat TÜV Rheinland ce menține acuratețea culorii pe ecran în timp ce reduce emisia de lumină albastră pentru a optimiza confortul ochilor.

Aspect ratio-ul de 16:10 într-un ecran InfinityEdge de 24” și o înălțime verticală mai mare ajută la reducerea scrolling-ului pnetru vizualizarea conținutului.

Prețul de pornire al acestui model la nivel mondial va fi de 449,99 $.

Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub

Monitorul Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub (U3421WE) vine cu rezoluție WQHD și o acoperire de 95% a plajei de culori DCI-P3, oferind o experiență audio vizuală imersivã cu margini ultrasubtiri și două boxe încorporate.

Monitorul va fi disponibil la nivel mondial începând cu 1 decembrie la prețul de pornire de 1199,99 $.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *