You are currently viewing ASUS ZenFone 7 Pro excelează în DXOMARK Benchmark Performance și este evaluat drept cel mai bun telefon pentru selfies video
ASUS ZenFone 7 Pro DXOMARK Benchmark

ASUS ZenFone 7 Pro excelează în DXOMARK Benchmark Performance și este evaluat drept cel mai bun telefon pentru selfies video

Noul sistem de camere triple Flip Camera obține un excelent scor general de 115 în DXOMARK, un scor general selfie de 101 și un uimitor scor de top selfie video de 96.

ASUS anunță că ZenFone 7 Pro a obținut un scor general de 115, detalii aici, și un scor general selfie de 101 în clasamentul DXOMARK Mobile, detalii aici. Flip Camera, sistemul triplu ce echipează ZenFone 7 Pro, oferă funcții creative unice și demonstrează o performanță generală uimitoare pentru fotografii și conținut video, fie pe post de cameră selfie, fie ca principală.

Scorul DXOMARK Mobile Camera pentru ZenFone 7 Pro include sub-scoruri de 122 în categoria Foto și 100 în categoria Video. Performanța sa excelentă pe post de cameră frontală i-a permis lui ZenFone 7 Pro să obțină un scor DXOMARK Selfie de 104 pentru fotografii selfie și o clasare pe primul loc în testele de selfie video, cu un scor de 96.

În recenzia DXOMARK, ZenFone 7 Pro a fost lăudat pentru expunerea precisă și nivelul înalt de detalii. Pentru fotografiile capturate cu camera principală, DXOMARK a notat că ZenFone 7 Pro „… a obținut un scor perfect în testul de autofocus, focalizând rapid și precis în orice condiții de iluminare”. Pentru fotografiile selfie realizate cu camera în poziție frontală, recenzia a precizat că „senzorul de imagine mare al camerei ajută la capturarea de detalii și texturi excelente, pentru o cameră frontală. Zgomotul de imagine este ținut foarte bine sub control pe fizionomia subiectului și este vizibil doar în elementele de fundal ale unei scene”.

ZenFone 7 Pro a obținut, de asemenea, rezultate bune și în categoria Video, în special în secțiunea selfie video. DXOMARK a remarcat că video-urile selfie realizate cu ZenFone 7 Pro au demonstrat „… randare excelentă a texturilor și a detaliilor și o expunere bună până la niveluri de iluminare foarte scăzute …”.

Seria ZenFone 7 a fost construită pentru a oferi o experiență excelentă în fotografia mobilă, cu sistemul unic de camere triple Flip Camera. Acest modul include o cameră cu obiectiv larg de 64 MP Sony IMX686, o cameră ultra-larg de 12 MP Sony IMX363 și o cameră tele-foto cu un zoom optic de până la 3X. ZenFone 7 oferă, de asemenea, o funcție de top la nivelul industriei, de înregistrare video 8K la 30 FPS cu capabilități EIS, pentru rezoluții ultra-înalte și performanțe stabile în înregistrarea video. Flip Camera include multe funcții unice, inclusiv modul Free-angle, care le permite utilizatorilor să creeze cu ușurință imagini capturate din unghiuri speciale, Auto Panorama pentru imagini panoramice motorizate care evită imaginile blurate și Motion Tracking video.

Lasă un răspuns