Compania OnePlus, cunoscută pentru smatphone-urile sale, se pregătește să intre pe piața Smart TV-urilor.

Numele intern al primului televizor al celor de la OnePlus se numește simplu: OnePlus TV.

Fondatorul și CEO-ul companiei, Pete Lau, a anunțat că va conduce noua divizie în paralel cu cea existentă de smartphone-uri.

”În timp ce celelalte dispozitive au evoluat și ne-au îmbunătățit viața, televizoareleau rămas convenționale și greu de utilizat. Vom aduce avantajele experienței noastre industriei, și cu această nouă divizie suntem încântați să explorăm experiența utilizatorului de conectare toatală care paote să îi ămbunătățească viața de zi cu zi.” – a declarat Lau într-un comunicat de presă în cadrul căreia se anunța lansarea noii divizii.

Deși nu avem prea multe informații cu privire ka noul televizor, cei de la OnePlus au sugerat prezența unor tehnologii noi, cum ar fi inteligența artificială (AI).

”Pentru majoritatea dintre noi, există 4 locuri în care ne aflăm în fiecare zi: acasă, la muncă, pe navetă și pe drum. Casa, este probabil cea mai importantă, abia acum începe să se bucure de conectivitatea inteligentă. Un lucru simplu ca afișarea pozelor de pe telefon pe televizor e încă un lucru greu de obținut. Odată cu dezvoltarea tehnologiei AI, imaginația noastră nu are limite și privim spre viitor. ” a mai spus Lau.

OnePlus l-a numit pe Stephen L. ca manager de produs și cere ajutorul comunității în găsirea numelui oficial pentru primul lor Smart TV.

Aceștia mai au timp până pe 16 Octombrie să aleagă un nume, iar pe 31 Octombrie se vor alege cele mai bune 10 nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *