Xbox Series XXbox Series X

Microsoft are multe atuuri când vine vorba de console față de concurență, cele mai importante fiind Backward Compatibility și abonamentul Xbox Game Pass Ultimate, care odată cu lansarea consolei Series X a inclus și abonamentul EA Play, detalii aici.

Chiar dacă pe noua consolă Xbox Series X nu mai poți folosi senzorul Kinect, o adevărată revoluție la vremea sa, detalii aici, Microsoft adaugă tot mai multe funcții la consola sa versatilă.

Una dintre noile tehnologii implementate pe Series X este FPS Boost, cu ajutorul căreia titlurile de pe Xbox One se bucură de o creștere substanțială a framerate-ului pe Series X/S.

Printre jocurile care suportă noua funcție se numără Far Cry 4, UFC 4, New Super Lucky’s Tale, Sniper Elite 4 și Watch Dogs 2.

Microsoft intenționează să folosească această tehnologie pentru a da un suflu nou jocurilor mai vechi de pe Xbox 360 și de pe primul Xbox.

Jason Ronald din cadrul echipei Xbox speră că FPS Boost va ajuta Microsoft să anunțe și să lanseze periodic, dacă nu săptămânal tot mai multe jocuri compatibile.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *