You are currently viewing Intel renunță la mărcile Pentium și Celeron
Intel Pentium and Celeron

Intel renunță la mărcile Pentium și Celeron

Astăzi, Intel introduce un nou procesor pentru segmentul low-end: Procesor Intel®. Noua ofertă va înlocui marca Intel Pentium® și Intel Celeron® în gama de produse pentru notebook-uri din 2023.

”Fie pentru muncă, fie pentru joacă, importanța PC-ului a devenit mai evidentă pe măsură ce ritmul alert al dezvoltării tehnologice continuă să modeleze lumea. Intel se angajează să stimuleze inovația în beneficiul utilizatorilor, iar familiile noastre de procesoare entry-level au fost esențiale pentru ridicarea standardului PC-urilor în toate categoriile de preț. Noua marcă Intel Processor va simplifica ofertele noastre, astfel încât utilizatorii să se poată concentra pe alegerea procesorului potrivit pentru nevoile lor.”

a declarat Josh Newman, Intel vice președinte Manager general interimar al Mobile Client Platforms

Cu această nouă arhitectură de brand simplificată, Intel va continua să se concentreze pe mărcile sale emblematice: Intel® Core™, Intel® Evo™ și Intel vPro®. În plus, această actualizare eficientizează ofertele de brand pe segmentele de PC-uri pentru a permite și îmbunătăți comunicarea cu clienții Intel cu privire la propunerea de valoare a fiecărui produs, simplificând în același timp experiența de cumpărare pentru clienți.

Procesorul Intel va servi drept brand pentru mai multe familii de procesoare, contribuind la simplificarea experienței de cumpărare a produsului pentru consumatori. Intel va continua să ofere aceleași produse și beneficii în cadrul segmentelor. Brandul lasă neschimbate ofertele actuale de produse ale Intel și planurile de lansare a viitoarelor produse Intel.

Lasă un răspuns