Intel renunță la mărcile Pentium și Celeron

Astăzi, Intel introduce un nou procesor pentru segmentul low-end: Procesor Intel®. Noua ofertă va înlocui marca Intel Pentium® și Intel Celeron® în gama de produse pentru notebook-uri din 2023.

”Fie pentru muncă, fie pentru joacă, importanța PC-ului a devenit mai evidentă pe măsură ce ritmul alert al dezvoltării tehnologice continuă să modeleze lumea. Intel se angajează să stimuleze inovația în beneficiul utilizatorilor, iar familiile noastre de procesoare entry-level au fost esențiale pentru ridicarea standardului PC-urilor în toate categoriile de preț. Noua marcă Intel Processor va simplifica ofertele noastre, astfel încât utilizatorii să se poată concentra pe alegerea procesorului potrivit pentru nevoile lor.”

a declarat Josh Newman, Intel vice președinte Manager general interimar al Mobile Client Platforms

Cu această nouă arhitectură de brand simplificată, Intel va continua să se concentreze pe mărcile sale emblematice: Intel® Core™, Intel® Evo™ și Intel vPro®. În plus, această actualizare eficientizează ofertele de brand pe segmentele de PC-uri pentru a permite și îmbunătăți comunicarea cu clienții Intel cu privire la propunerea de valoare a fiecărui produs, simplificând în același timp experiența de cumpărare pentru clienți.

Procesorul Intel va servi drept brand pentru mai multe familii de procesoare, contribuind la simplificarea experienței de cumpărare a produsului pentru consumatori. Intel va continua să ofere aceleași produse și beneficii în cadrul segmentelor. Brandul lasă neschimbate ofertele actuale de produse ale Intel și planurile de lansare a viitoarelor produse Intel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *