You are currently viewing HP oferă soluții de imprimare ușor de folosit, sigure și sustenabile, concepute pentru micile afaceri
HP LaserJet Pro

HP oferă soluții de imprimare ușor de folosit, sigure și sustenabile, concepute pentru micile afaceri

În cadrul HP Amplify™ Executive Forum, evenimentul anual dedicat partenerilor, HP Inc. (NYSE: HPQ) a prezentat HP Instant Ink pentru micile afaceri și noul LaserJet Pro cu HP+, un serviciu conceput pentru a simplifica gestionarea tehnologiei de imprimare. Cu un singur cont Instant Ink, micile afaceri primesc automat consumabile specifice (cerneală sau toner) pentru mai multe dispozitive aflate în mai multe locuri. Combinat cu funcțiile avansate ale noului LaserJet Pro cu HP+, un abonament Instant Ink poate ajuta micile afaceri să economisească timp și bani, facilitează reciclarea cartușelor și contribuie la protejarea și refacerea pădurilor.

„Micii antreprenori au nevoie ca serviciul de imprimare să fie gestionat cât se poate de simplu – de la procesul de configurare și trimitere a comenzii pentru consumabile, până la monitorizarea securității” „HP Instant Ink pentru micile afaceri și noul LaserJet Pro cu HP+ reprezintă un sistem de imprimare intuitiv care necesită un management facil, astfel încât antreprenorii să își poată dedica timpul și energia pentru a-și dezvolta afacerile.”

a subliniat Xavier Garcia, Global Head of Print Hardware Systems la HP

Pentru a se descurca într-o economie din ce în ce mai dificilă, antreprenorii au nevoie de noi procese, metode de lucru și tehnologii care să le sporească productivitatea. Peste 80% dintre micile afaceri se bazează pe serviciul de imprimare pentru a-și desfășura activitatea, potrivit unui sondaj realizat împreună cu Morning Consult. Cu toate acestea, 55% dintre ei spun că nu au timp să gestioneze tehnologia. 

„Totul devine din ce în ce mai automatizat. Poate că acest lucru ar putea fi aplicat și în cazul imprimantelor. Ar fi frumos dacă aparatele ar putea comanda singure cerneala și tonerul”

a declarat unul dintre antreprenorii care au participat la sondaj

Aceștia spun că au nevoie de o imprimantă multifuncțională care să fie simplu de configurat și ușor de gestionat, cu memento-uri automate pentru cartușele de cerneală/toner și cu capacitatea de a se asocia fără probleme cu mai multe dispozitive.

Principalele caracteristici și beneficii ale serviciului HP Instant Ink pentru mici afaceri și ale noului LaserJet Pro cu HP+:

Productivitate sporită

 • Utilizatorul nu rămâne niciodată fără toner cu serviciul de abonament HP Instant Ink pentru consumabile.
 • HP LaserJet Pro detectează când nu mai are toner și livrează automat la locul potrivit, la momentul potrivit și cu facturare consolidată.
 • Seria HP LaserJet Pro 4000 oferă imprimare la calitate superioară de 42 de pagini pe minut; seria HP LaserJet Pro 3000 imprimă la calitate înaltă cu 35 de pagini pe minut.
 • HP Smart App și integrarea în cloud permit imprimarea de oriunde, scanarea de volume mari și flux de lucru simplificat al documentelor pentru o mai mare productivitate, fiabilitate și securitate a imprimării.
 • LaserJet Pro cu HP+ este certificată ENERGY STAR®, utilizează tehnologia HP Auto On/Off. 

Management simplificat

 • Economie de timp cu HP+ Smart Admin Dashboard, conceput pentru mici afaceri. 
 • Ghid de configurare, bazat pe cloud, care permite controlul de la distanță al imprimantelor.
 • Securitate la distanță cu monitorizare automată pentru mai multe imprimante HP și mai multe locuri de utilizare.
 • Conectare fără probleme la imprimante de pe orice dispozitiv, de oriunde, în orice rețea.
 • Asistență tehnică dedicată, susținută de o garanție extinsă de doi ani.

Securitate avansată

 • Monitorizarea securității 24/7 cu HP Wolf Pro Security, integrat și preconfigurat din fabrică, inclusiv alerte instantanee Smart Security pentru potențiale riscuri de securitate.

Impact durabil

 • În Europa, cartușele de cerneală și toner HP pot fi reciclate prin intermediul programului HP Planet Partners, acolo unde este disponibil, sprijinind procesul HP de reciclare în circuit închis și reducând cantitatea de plastic de primă utilizare.
 • HP LaserJet Pro cu HP+ oferă imprimare Forest First, ceea ce înseamnă că, pentru fiecare pagină imprimată pe toată durata de viață a imprimantei, HP va contribui la refacerea, protecția și gestionarea responsabilă a pădurilor, în colaborare cu ONG-uri partenere precum World Wildlife Fund.

Disponibilitate HP Instant Ink pentru micile afaceri și seriile LaserJet Pro 3000 și 4000 cu HP+ sunt disponibile acum în SUA și Canada și vor fi disponibile din toamna acestui an în Europa. Pentru informații privind activarea HP Instant Ink și HP+, vizitați https://www.hp.com/us-en/printers/hp-plus.html

Lasă un răspuns