HP logoHP logo

HP Inc. prezintă noile modele din gama Pavilion proiectate să atragă atenția și, în același timp, își consolidează poziția de lider care promovează un viitor mai sustenabil.

Laptopurile HP Pavilion 13, HP Pavilion 14 și HP Pavilion 15 au un design progresist și sunt primele laptopuri pentru utilizatori care oferă procesoare Intel® Core™ de generație 11, cu grafică Intel® Iris® Xe.

Noile laptopuri sunt, de asemenea, primele notebook-uri HP destinate utilizatorilor realizate cu plastic reciclat și cu plastic recuperat din apropierea oceanelor.

În nici o altă perioadă computerul nu a fost mai important pentru generația Z, care utilizează PC-urile pentru a se conecta cu prietenii și cu familia, pentru entertainment și pentru a învăța online.

În timpul pandemiei COVID-19, acești utilizatori au folosit computerul cu aproape 10 ore mai mult pe săptămână decât înainte, iar mai bine de jumătate dintre ei utilizează PC-ul mai mult decât telefonul.

“Când vorbim despre PC-urile pentru cea mai nouă generație de utilizatori, ne gândim să le susținem dorința de entertainment nu doar în perioada pandemiei, ci și în anii următori”,

“​HP oferă performanță puternică și un design premium și colorat cu noile modele Pavilion, care sunt accesibile tuturor celor care doresc să fie conectați, să aibă acces la entertainment și să învețe.”

a declarat, Kevin Frost, Manager Global Consumer, Personal Systems, HP Inc.

HP Pavilion 13 este un dispozitiv mobil impresionant, de culoare argintie, cu o durată de viață a bateriei de până la 8 ore și jumătate și cu Wi-Fi 6.

Design atractiv și unic pentru noua generație de utilizatori de PC

Sustenatibilitatea continuă să fie o prioritate pentru HP. Noua gamă Pavilion este realizată cu materiale reciclate și cu plastic colectat din apropierea oceanelor, folosite pentru carcasă. Utilizarea acestor materiale în crearea dispozitivelor este echivalentul a aproximativ 92.000 de sticle de plastic reciclate. De asemenea, ambalajele sunt realizate din materiale 100% sustenabile și reciclabile. Laptopurile sunt înregistrate EPEAT Silver și certificate Energy Star.

Dispozitivele vin în cinci combinații de culori unice. Toate platformele vor oferi combinații de argintiu, auriu luminos și alb ceramic. Pavilion 14 oferă, în plus, combinația roz pal, iar Pavilion 15 va oferi patru opțiuni de culori, inclusiv albastru cenușiu.

HP Pavilion 15 este un dispozitiv puternic, echipat cu noile procesoare Intel® Core™ de generație 11 sau cu procesoarele mobile AMD Ryzen™ 4000 Series.

Alimentează distracția cu performanță premium și conectivitate ultra-rapidă

​Pentru cursuri online sau pentru streaming video, laptopurile Pavilion oferă cea mai bună productivitate mobilă din această clasă de dispozitive, dar și imagini imersive, datorită noilor procesoare Intel® Core™ de generație 11 și grafică Intel® Iris® Xe ​​.Pavilion 14 și Pavilion 15 oferă opțiunea de grafică până la NVIDIA® GeForce® MX450, iar Pavilion 15 va oferi, optional, și procesoarele mobile AMD Ryzen™ 4000 Series.

Alte caracteristici:

 • Acces rapid la fișiere și o capacitate mai bună de stocare.
 • susține ușor o zi de muncă – o durată a bateriei de până la 8 ore și jumătate pentru Pavilion 13 și de aproape 9 ore pentru Pavilion 14 și Pavilion 15.
 • Porturi necesare pentru fi productivi: portul HDMI 2.0 se conectează ușor cu un monitor extern 5K​, iar portul versatil SuperSpeed USB-C® susține datele, display-ul și performanța.
 • Conectare rapidă: cu Wi-Fi 6, laptopurile Pavilion oferă viteză maximă Wi-Fi de până la patru ori mai mare și o latență redusă cu 75%.
 • Acces rapid la PC oricând: pentru pornire instant din modul sleep cu HP Modern Standby, pentru a putea primi emailuri, notificări și pentru a asculta muzică cu consum mic de baterie, în modul sleep. ​
 • O experiență video și audio extraordinară: HP Dual Speakers, HP Audio Boost și tuning B&O care oferă o expriență audio autentică, iar camera HP Wide Vision HD oferă un wide de 88 grade.
 • Prin certificarea Energy Star și EPEAT Gold, Spectre x360 14 este o completare binevenită a celui mai sustenabil portofoliu HP de PC-uri, care incude peste 100 de produse înregistrate Gold EPEAT, în 19 țări  – mai multe decât orice altă companie din industria IT. Utilizarea materialelor naturale, regenerabile pentru carcasa tastaturii dispozitivului reduce echivalentul a aproape 600 kg de cărbune ars, calculate în emisii CO2 pe perioada de viață a dispozitivului. În plus, ambalajul produsului utilizează fibră biodegradabilă în loc de spumă de plastic.

Cu o durată a bateriei de până la 17 ore, acest dispozitiv poate fi folosit oriunde, acasă  sau în orice alte locuri în care trebuie să ajungi. Munca de acasă necesită o conexiune stabilă, rapidă, iar Spectre x360 14 oferă viteze de conectare de peste 3 ori mai mari prin Wi-Fi 6 și suport Bluetooth 5.0. Dispozitivul poate susține, de asemenea, Thunderbolt™ 4 pentru a putea trimite și primi fișiere mari, precum video, poze și filme, în doar câteva secunde. De asemenea, poate transfera ușor fișierele între dispozitive și între sistemele de operare cu HP Quick Drop.

Spectre x360 14 oferă o serie de caracteristici și capacități software gândite să se adapteze ușor fiecărui utilizator, în funcție de activitățile și de aplicațiile utilizate într-un moment anume:

 • Modul Focus pentrumultitaskig și productivitate – reduce luminozitatea aplicațiilor care nu sunt folosite, menținând-o pentru cele active.Acest mod optimizează durata de viață a bateriei, reducând luminozitatea acelor părți din ecran care nu sunt folosite, o funcție care crește și nivelul de intimitate.
 • Sistem AI de eliminare a zgomotului cu Intel® GNA 2.0 pentru anularea zgomotului de fundal, oprirea automată a oricărui sunet de fundal din aplicații precum Microsoft Teams și Zoom, dar și din sisteme audio precum boxe, căști, microfon.  
 • Smart Sense din HP Command Center, optimizează și adaptează în mod automat sistemul pentru performanță, acustică și temperatură, în funcție de aplicația care este folosită într-un moment anume și de locul în care este amplasat laptopul. 
 • Auto Color, cea mai nouă setare din HP Display Control, va schimba automat setarea de culoare pentru cea mai bună vizualizare, în funcție de conținutul deschis. Astfel, dispozitivul va trece de la DCI-P3 atunci când te uiți la un film, la sRGB atunci când utilizezi Internetul sau la Adobe RGB când printezi. 

Spectre x360 14 este primul laptop din lume care folosește materiale naturale, regenerabile pentru carcasa tastaturii

Noua generație de PC-uri premium: versatilitate pentru posibilități nelimitate prin performanță și conectivitate

Disponibile în această iarnă sunt și modelele de notebook-uri HP Spectre și ENVY, cu procesoare Intel® Core™ de generație 11, cu grafică Intel® Iris® Xe, proiectate pentru utilizatorii care caută cea mai bună performanță, flexibilitate și mobilitate.

Aceste dispozitive sunt:

 • HP Spectre x360 13
 • HP ENVY x360 13
 • HP ENVY 13

De asemenea, nou în gama Spectre este HP Spectre x360 13 cu 5G, cu viteze de descărcare de până la 4 ori mai mari și cu o acoperire de până la 2.8 ori mai bună cu HP Dynamic Range.

Disponibil pentru prima dată cu procesoarele Intel® Core™, HP ENVY x360 13 în culoarea auriu deschis este o alegere potrivită pentru creatorii de conținut care doresc să lucreze în mișcare, cu suport HPMPP2.0 Tilt Pen și cu o durată a bateriei de până la 12,75 ore

Prețuri și disponibilitate

 • HP Pavilion 13 este așteptat în luna ianuarie de la $679.99.
 • HP Pavilion 14 este așteptat în luna decembrie de la $579.99.
 • HP Pavilion 15 este așteptat în luna decembrie de la $599.99  pentru modelul AMD.
 • HP Spectre x360 14 este așteptat în SUA în luna ianuarie, cu un preț începând de la  $1,199.99.
 • HP Spectre x360 13 este așteptat în luna ianuarie cu un preț începând de la  $1,199.99.
 • HP ENVY x360 13 este așteptat în luna ianuarie cu un preț începând de la $949.99.
 • HP ENVY 13 este așteptat în SUA în luna ianuarie, cu un preț începând de la $899.99.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *