HP a lansat trei noi dispozitive Chromebook proiectate și construite robust pentru oameni aflați în mișcare, elevi și studenți

Cererea de dispozitive durabile și fiabile, care să poată susține activitatea oamenilor care nu muncesc la un birou fix, dar și a elevilor și studenților, atinge un punct critic.

Utilizatorii din mediul de business sunt mai mereu pe teren, angajații din domeniul sănătății și personalul de prim ajutor sunt în mișcare, iar studenții schimbă frecvent sălile de curs și, de aceea, toți au nevoie de soluții care să le poată gestiona simplu volumul de lucru.

În plus, dispozitivele fiabile sunt esențiale pentru a reduce semnificativ timpul de nefuncționare, costurile de întreținere și frecvența de reînnoire a laptopurilor, atât în sectorul de business, cât și în cel educațional.

Chromebook-urile și PC-urile HP Fortis sunt special concepute pentru a răspunde acestor nevoi. HP a lansat trei noi Chromebook-uri în gamă: HP Fortis x360 11-inch G5, HP Fortis 11-inch G10 și HP Fortis 14-inch G11. HP a anunțat, de asemenea, o versiune actualizată a notebook-ului HP Pro x360 Fortis 11-inch G11.

Cu noile dispozitive HP Fortis, utilizatorii se pot baza pe Chromebook-urile și PC-urile lor pentru a se adapta unor sarcini de lucru solicitante și pentru a fi productivi chiar și atunci când sunt în mișcare.

  • Productivitate îmbunătățită cu un echilibru corect între viteză, capacitate și eficiență grație unui procesor Intel® N-series, până la 16 GB de RAM LPDDR5 cu 128 GB de stocare UFS , Wi-Fi® 6E și 4G LTE opțional. Utilizatorii beneficiază, de asemenea, de până la 11 ore de autonomie, iar HP Fast Charge asigură o încărcare de 90% în 90 de minute.
  • Proiectate robust, cu componente supuse testelor MIL-STD 810 și de cădere. Tastatura ancorată rezistă la spargerea tastelor, la praf și la accidente cu lichide vărsate (până la 350 ml).
  • Design-ul versatil maximizează flexibilitatea și conectivitatea cu două porturi USB-C®, două porturi USB-A și un port HDMI suplimentar. Chromebook-ul HP Fortis x360 11-inch G5 dispune de o balama 360° care se adaptează la stilul de lucru în modul laptop, tabletă, cort sau stand.

Accesoriile sunt la fel de importante ca dispozitivul potrivit pentru muncă și educație. HP a prezentat noile rucsacuri HP Campus:

  • Rucsac HP Campus – proiectat în mod sustenabil oferă 17L spațiu de depozitare, un fermoar securizat și un buzunar căptușit pentru laptop. Are un aspect elegant și e fabricat din materiale reciclate în proporție de 50%, echivalentul a 19 sticle de plastic.
  • Rucsac HP Campus XL – confecționat din 50% materiale reciclate, echivalentul a 24 de sticle de plastic, oferă o capacitate de 20L, fermoar securizat și buzunar căptușit pentru laptop.

Prețuri și disponibilitate globale

  • Chromebook-ul HP Fortis x360 11-inch G5 este disponibil începând de la 369 USD.
  • Chromebook-ul HP Fortis 11-inch G10 este disponibil începând de la 309 USD.
  • Chromebook-ul HP Fortis 14-inch G11 este disponibil începând de la 319 USD.
  • Notebook HP Pro x360 Fortis Fortis 11-inch G11 este disponibil începând de la 479 USD.
  • Rucsacurile HP Campus sunt disponibile la un preț de pornire de 29,99 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *