You are currently viewing HP a lansat EliteOne 800 All-in-One
HP EliteOne 800 G8 All in One 2

HP a lansat EliteOne 800 All-in-One

HP Inc. a lansat EliteOne 800 G8 All-in-One (AiO) pentru o experiență captivantă de colaborare și conexiuni fără sincope în medii de lucru hibride. Compania a anunțat, de asemenea, HP ZBook Studio G8, ZBook Fury G8 și ZBook Power G8, proiectate pentru profesioniștii din domeniul creativ și utilizatorii care au nevoie de performanță, fiabilitate și versatilitate pentru a-și finaliza proiectele oriunde s-ar afla.

Într-o perioadă în care 32% dintre angajați vor lucra de acasă și în viitorul apropiat, iar 26% își vor împărți timpul între birou și munca la distanță, tehnologia care reduce distanța dintre colegi este extrem de importantă.  

“Pandemia ne-a oferit o perspectivă nouă nu doar asupra importanței PC-urilor, dar și asupra modului în care colaborăm, în care putem rămâne conectați pentru a ne face mai ușoară munca de acasă sau de la birou”

a declarat Andy Rhodes, Global Head of Commercial Systems and Display Solutions în cadrul HP.

Proiectat pentru a facilita colaborarea și conexiunile cu ceilalți, noul HP EliteOne 800 G8 All-in-One susține productivitatea de acasă sau de la birou.

HP EliteOne 800 G8 All-in-One este dispozitivul ideal pentru conferințe virtuale, organizate de acasă sau de la birou. Cu un display cu diagonală de 23,8 inci sau de 27 inci, cu o cameră pop-up integrată, PC-ul îi asigură utilizatorului o conexiune stabilă atunci când nu poate fi prezent fizic la o întâlnire. Cu un procesor Intel® Core™ Gen 11, PC-ul poate susține întâlniri virtuale și proiecte complicate, care necesită multe resurse, pentru ca utilizatorii să poată gestiona simultan mai multe sarcini și să lucreze rapid alături de colegi. În același timp, pachetul HP Security protejează și securizează datele utilizatorului.

Gândit pentru munca în echipă, EliteOne 800 AiO îl ajută pe utilizator:

Să vadă clar și să aibă cea mai bună apariție video

În lumea virtuală, orice interacțiune personală începe cu un contact vizual. Camera duală de 5MP facilitează cea mai bună experiență de vizualizare. Funcția face tracking urmărește și încadrează activ mișcările utilizatorului pentru ca acesta să se poată mișca în timpul conferințelor virtuale. Camera nu doar că îl urmărește pe  utilizator, dar acesta beneficiază de cea mai bună încadratură grație unghiului larg al camerei pop-up și astfel se bucură de mai mult spațiu de mișcare în timpul conferințelor. Luminozitatea este ajustată automat în funcție de spațiu, pentru cea mai bună calitate a imaginii indiferent de momentul zilei.

Să audă clar și să aibă cel mai bun sunet

Funcțiile audio premium reduc zgomotul de fundal prin filtre bazate pe Inteligență Artificială. Este primul PC de la HP care poate filtra peste 350 de milioane de tipuri de voci și zgomote. Funcția HP Dynamic Voice Leveling ajustează automat volumul vocii pentru un sunet consistent, chiar dacă utilizatorul este aproape sau departe de microfon. HP Sound Calibration adaptează sunetul pentru o experiență audio imersivă, iar HP Dynamic Audio utilizează Inteligența Artificială pentru a adapta sunetul pentru discursuri, muzică sau filme, eliminând zgomotul de fundal.  

Să aibă cea mai bună performanță

Utilizatorii își pot optimiza modul de lucru în spații comune. HP Run Quiet Design adaptează sistemul de răcire pentru un zgomot redus, astfel încât să nu distragă atenția celor din jur. HP Modern Standby oferă posibilitatea de a începe munca imediat pentru că descarcă emailuri, notifică evenimente din rețea și face actualizări importante în timp ce PC-ul este în modul sleep, dar conectat la o rețea. În plus, HP Presence Aware protejează informațiile, blocând PC-ul atunci când utilizatorul pleacă și deblocându-l când acesta revine în fața desktopului.  

Să beneficieze de sprijinul unei echipe IT capabile

Echipele IT au la dispoziție soluții pentru a simplifica modul în care instalează, securizează și gestionează flota de PC-uri. Kit-ul HP Manageability Integration reduce timpul necesar instalării PC-urilor și ajută departamentul IT să gestioneze mai bine dispozitivele din rețea. HP Patch Assistant oferă actualizări automate de software, pe baza unui calendar stabilit de departamentul IT, independent de utilizatorul final.

HP EliteOne 800 G8 All-in-One este primul AiO comercial din lume cu sistem AI de reducere a zgomotului de fundal și primul care detectează prezența utilizatorului, protejând astfel informațiile.

Parte din cel mai sustenabil portofoliu de PC-uri din lume, HP EliteOne 800 G8 All-in-One conține plastic recuperat din apropierea oceanelor în carcasa difuzorului, iar ambalajul este 100% reciclabil. Este certificat ENERGY STAR® și înregistrat EPEAT® în 19 țări.

Noile stații grafice mobile ZBook G8 oferă putere extraordinară pentru design 3D, editare video și conținut VR.

ZBook Studio G8: performanță într-o formă nouă; proiectat pentru mobilitate – acasă sau în mișcare.
ZBook Fury G8: creatorii de conținut au la dispoziție putere nelimitată și posibilitate de upgrade complet într-un format portabil – performanța unui
desktop într-un laptop.
ZBook Power G8: cea mai accesibilă stație grafică HP , care oferă performanța și certificările ZBook la un preț accesibil – ideal pentru studenții STEM.

Profesioniștii din domeniul creativ își doresc să ofere experiențe inovatoare și de aceea au nevoie de tehnologie puternică și adaptabilă, care să le susțină productivitatea și nevoia de colaborare.

HP ZBook G8: putere și performanță pentru a da frâu liber creativității

HP ZBook Studio

HP ZBook Studio, cea mai puternică stație grafică mobilă de această dimensiune din lume, oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea, la un nivel nemaiîntâlnit, chiar și atunci când nu folosesc un birou fix.  De la tastatură la ecran, fiecare aspect al ZBook Studio este proiectat pentru a da frâu liber creativității. Randări sau vizualizări în timp real, colaborare de la distanță sau chiar jocuri, toate sunt accesibile de oriunde. 

 • Design și acuratețe. Display-uriHP DreamColor cu o rată de refresh de 120Hz asigură  designul corect de la început.
 • Colaborare de oriunde. Cu HP Sound Calibration utilizatorii au parte de sunet clar și de un sistem automat de blocare a sunetelor nedorite, transformând orice loc într-un spațiu de lucru.
 • Performanță pentru proiecte și jocuri.  Personalizează volumul de muncă și oferă o experiență superioară de gaming după serviciu, cu o tastatură RGB. Utilizatorii pot personaliza experiența cu OMEN Gaming Hub.
 • Putere superioară. Utilizatorii pot crea animații în doar câteva secunde și pot randa sau vizualiza în timp real grație plăcilor grafice NVIDIA RTX™ A5000 sau GeForce RTX™ 3080 și procesoarelor Intel® Core™ i9 vPro® Gen 11.

HP ZBook Fury

HP ZBook Furystație grafică mobilă de 15 inci care poate fi customizată cel mai mult în comparație cu alte modele din categoria sa și stație grafică mobilă de 17 inci care poate fi personalizată la cel mai extins niveloferă performanța unui desktop într-un design modern, subțire. Utilizatorii care caută performanță pot acum crea, randa, edita și simula cu ușurință sau vizualiza seturi de date complexe, oriunde s-ar afla. 

 • Mobilitate extinsă. Oferă o mai bună productivitate cu HP Sound Calibration localizare TileTM și, opțional, HP Sure View Reflect.
 • Un alt fel de imagine. Culori spectaculoase cu un display de ultimă generație Dream Color, cu validare PANTONE® și cu o rată de refresh de 120Hz.
 • Performanță neîngrădită. Puterea unui desktop devine mobilă cu procesoarele Intel® Core™ i9 Gen 11 și Xeon®, cu o memorie de sistem de până la 128GB 3200MHz, placă grafică NVIDIA RTXTM A5000 și Thunderbolt 4.

HP ZBook Power

HP ZBook Power, cea mai accesibilă stație grafică HP, oferă utilizatorilor opțiunea de a trece la performanțe profesionale ZBook beneficiind de un nivel de securitate, funcționalitate și gestionare specific companiilor.

HP ZCentral

HP ZCentral a avut un rol important în susținerea bunei funcționări a companiilor, contribuind la menținerea productivității în perioada pandemiei. HP ZCentral facilitează accesul de la distanță la performanțele stației grafice prin software-ul ZCentral Remote Boost, premiat cu Emmy®. Capacitatea de a colabora în timp real, oferită de această soluție, este un instrument puternic care oferă performanță și reacție rapidă pentru proiectele complexe ale artiștilor, designerilor și inginerilor. Oferă acces la toate resursele și la infrastructura de birou sau studio de producție, din orice loc. ZCentral securizează datele chiar și pentru munca remote. Utilizatorii au acces de oriunde la dispozitivele cele mai performante din clasa lor, prin noua gamă ZBook G8, dar și posibilitatea de a accesa de la distanță stațiile grafice și proiectele. În același timp, HP Security Suite securizează informațiile, inclusiv prin noul sistem HP Tamper Lock care atenționează departamentul IT dacă cineva deschide dispozitivul.

“Profesioniștii din domeniul creativ și utilizatorii care caută performanță au nevoie de software personalizat și un sistem hardware care să se adapteze diverselor stiluri de lucru și de colaborare”

“Cu ZBook Studio, care este cea mai puternică stație grafică din clasa sa, și cu ZBook Fury, care oferă opțiunea de extindere nelimitată într-un format mobil, HP oferă profesioniștilor acces la cea mai nouă tehnologie, performanță neîngrădită și versatilitate pentru ca orice idee inovatoare să poată deveni realitate.”

a declarat Jim Nottingham, General Manager și Global Head Advanced Compute and Solutions din cadrul HP Inc.

Sustenabilitate: proiectate cu grijă pentru viitor

Cu un angajament de neclintit pentru protejarea mediului, HP este mândru să-și susțină clienții în atingerea obiectivelor lor de sustenabilitate, oferindu-le cel mai sustenabil portofoliu de PC-uri din lume. HP utilizează 100% electricitate regenerabilă pentru asamblarea finală a 90% dintre PC-urile și monitoarele livrate în toată lumea. Z by HP continuă să adauge în portofoliu produse sustenabile care încorporează plastic recuperat din apropierea oceanelor și materiale reciclate.

Disponibilitate

 • HP EliteOne 800 G8 All-in-One PC va fi disponibil începând cu luna iulie 2021.
 • HP ZBook Studio G8 va fi disponibil în unele țări din august 2021. 
 • HP ZBook Fury G8 va fi disponibil în unele țări din august 2021. 
 • HP ZBook Power G8 va fi disponibil în unele țări din iulie 2021. 

Lasă un răspuns