Începând cu luna septembrie Digi.Mobil oferă utilizatorilor săi serviciul de efectuare a apelurilor de voce pe rețeaua 4G prin tehnologia VoLTE.

După o extindere rapidă a acoperirii 4G în banda 1 (cea mai folosită după benzile 3/7/20) RCS & RDS lansează mult așteptatul VoLTE , devenind astfel al doilea operator din România, după orange, care lansează comercial acest serviciu.

Vodafone a făcut câteva teste VoLTE în noiembrie 2014, însă nici până în prezent nu au lansat serviciul, iar Telekom nici nu au schițat ceva în acest sens.

„După cum i-am obișnuit deja pe utilizatorii serviciului Digi Mobil, în mod transparent și corect, continuăm să menținem cele mai mici tarife existente pe piața pentru voce și date. Totodată, căutăm permanent să îmbunătățim și calitatea serviciului, astfel încât abonații noștri să beneficieze de cea mai mare cantitate de date inclusă în abonamentele din România, adică 50GB/lună, fără costuri suplimentare. Astfel, serviciul de voce 4G ne va ajuta să punem și mai bine în valoare acoperirea în continua extindere a rețelei Digi Mobil, combinată cu stabilitatea semnalului și calitatea sunetului. Toate acestea, la prețuri adaptate puterii de cumpărare din România”, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreședinte RCS & RDS.

Serviciul de apel 4G va fi gratuit și se va activa automat pe telefoanele compatibile VoLTE.

Beneficiile acestui serviciu fiind:

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *