Digi.Mobil anunță lista de modele Allview compatibile cu noile servicii VoLTE și VoWiFi

La vechea listă de telefoane compatibile cu serviciul VoLTE , astăzi Digi.Mobil adaugă și modele de la producătorul autohton Allview.

Începând cu 5 decembrie 2017, va fi disponibilă actualizarea software ce va permite activarea serviciilor VoLTE și VoWiFI pentru modelul Allview P4 Pro și gama Infinity, iar începând din ianuarie 2018 și pentru modelele Allview P7 Pro și Allview X3 Style.

Printre telefoanele compatibile VoLTE și VoWiFI din gama Infinity de la Allview  se numără: X4 Soul Infinty S , X4 Soul Infinity L , X4 Soul Infinity N și X4 Soul Infinty Z.

Noile modele Allview P7 Lite și P9 Life vor beneficia de serviciile Voce 4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWiFi) încă de la lansarea în oferta Digi Mobil.

Noul serviciu Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), asigură servicii de voce mobilă în spații cu semnal redus sau chiar și fără semnal de rețea mobila. Apelul se realizează prin rețeaua wireless proprie a utilizatorului, dacă acesta este abonat și la serviciul de internet fix de mare viteza Digi Net Fiberlink, sau prin rețeaua natională de hot-spot-uri Digi Wi-Fi.

Serviciul este disponibil pentru abonații Digi Mobil începând cu luna ianuarie 2018.

În martie un nou telefon Allview completează lista de modele compatibile cu serviciul VoLTE, detalii aici.

27 de comentarii la „Digi.Mobil anunță lista de modele Allview compatibile cu noile servicii VoLTE și VoWiFi”

  • Salut!

   Este o funcție foarte bună, ce permite mutarea traficului de voce de pe 3G pe 4G, oferind o capacitate de transport mult mai mare și calitate HD a apelului.
   Lista de telefoane compatibile este în continuă creștere. Personal nu am testat serviciul încă, însă sper să o fac în curând.

   Răspunde
 1. Oricum bravo celor de la Allview ca au introdus aceasta functie, din cate stiu sunt telefoane deja compatibile dar nu sunt multe momentan.

  Răspunde
  • Salut!
   Acest serviciu mai este oferit de Orange România. Vodafone a renunțat recent la implementarea acestui serviciu, iar în ceea ce privește Telekom, serviciul este în teste momentan

   Răspunde

Lasă un comentariu