Cum să vezi YouTube fără reclame?

Cum recent, poate cea mai populară aplicație ce îți permitea să vezi YouTube fără reclame a dispărut, în acest articol vă voi prezenta câteva alternative la YouTube Vanced.

YouTube Premium

Varianta oficială prin care poți viziona YouTube fără reclame este oferită de Google. Pe baza unui abonament lunar, ce în România este 26 lei, clienții YouTube Premium, beneficiază printre altele de:

  • eliminarea reclamelor YouTube de pe toate dispozitivele
  • funcția picture-in-picture
  • redare audio în fundal

De asemenea, mai există o variantă de familie ce costă 40 de lei pe lună și permite folosirea abonamentului pe până la 5 conturi.

Newpipe

O altă aplicație ce beneficiază de principalele avantajele Vanced sau Premium: nu afișează reclame, oferă redare în fundal și picture-in-picture, este Newpipe.

Aceasta este open-source și poate fi instalată în format APK de pe site-ul oficial, sau poate fi descărcată din magazinul F-Droid.

SkyTube

Tot un client mai light de YouTube, pentru cei care nu țin neapărat să folosească un cont, este SkyTube. Aceasta blochează reclamele și redă conținut în fundal. De asemenea, poți să te abonezi sau să salvezi favorite, însă acestea nu vor fi legate de contul tău de Google, ci vor fi disponibile doar în aplicație.

Brave Browser

Chiar și creatorii YouTube Vanced recomandă utilizarea browser-ului Brave ca alternativă la aplicația lor. Acesta include un ad-blocker integrat prin funcția Shields Up. Dezavantajul este că trebuie să intri prin browser pe YouTube, nu printr-o aplicație dedicată.

uBlock Origin

uBlock Origin este un plugin pentru Firefox ce blochează reclamele.

Adguard

De asemenea, utilizarea unui VPN cu ad-block interat, precum Adguard, recomandat de echipa Vanced ar putea să ofere o experiență similară. Dacă instalezi VPN-ul la nivelul router-ului de acasă, acesta va bloca reclamele inclusiv pe televizor sau pe alte dispozitive.

Lasă un comentariu