You are currently viewing Cum să ai acces la aplicația Field Test în Windows 10 Mobile
field test

Cum să ai acces la aplicația Field Test în Windows 10 Mobile

Odată cu lansarea Windows 10 Mobile accesul la Field Test, aplicația care permite monitorizarea parametrilor de rețea precum și activarea și dezactivarea benzilor 2G, 3G și respectiv 4G, a devenit mult mai dificilă , dar nu imposibilă.

Deși codul secrete din Windows Phone 8.1: ##3282# , nu mai funcționează în Windows 10 Mobile, utilizatorii încă mai pot accesa aplicația Field Test direct din Windows Store.

Această aplicație nu poate fi găsită în Windows Store printr-o simplă căutare, însă poate fi accesată cu link direct , ce va deschide pagina aplicației din Windows Store.

Cu toate că aplicația poate fi adăugată la meniul Start, aceasta poate dispărea și reapărea la anumite intervale de timp în meniul Start pe motiv că aplicația este temporar indisponibilă în regiunea respectivă. Utilizatorul fiind nevoit să reacceseze link-ul de mai sus pentru a deschide aplicația.

De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că odată ce a fost blocată una sau mai multe benzi 2G/3G/4G , acestea nu pot fi deblocate printr-o simplă resetare la setările din fabrică ale telefonului, ci tot prin intermediul acestei aplicații. Utilizatorul trebuind să se asigure că are în permanență o conexiune la internet disponibilă pentru a accesa aplicația și a debloca anumite benzi , pentru a evita ieșirea într-o zonă acoperită într-o anumită bandă ce a fost blocată și rămânând astfel fără semnal la telefon.

Lasă un răspuns