You are currently viewing Cum poți să îți recuperezi parolele direct din telefonul cu Android?
passwords

Cum poți să îți recuperezi parolele direct din telefonul cu Android?

În ziua de azi folosim din ce în ce mai mult telefonul mobil pe care avem un număr foarte mare de aplicații și de pe care accesăm zilnic un număr important de site-uri.

Pentru mare parte dintre aceste aplicații și site-uri avem nevoie de conturi.

Din cauza faptului că parolele acestor conturi nu sunt solicitate la fiecare accesare a aplicațiilor / site-urilor se întâmplă frecvent, ca în timp utilizatorii să uite parolele respective.

Procesul de recuperare a parolelor variază de la cont la cont, de la site la site, de la aplicație la aplicație.

Dacă în unele cazuri, resetarea de parolă se face simplu, prin trimiterea unui mail cu un link de resetare pe adresa de mail asociată respectivului cont, în alte cazuri procesul este mai anevoios, fiind nevoie de răspunsuri la o serie de întrebări (secrete) la care utilizatorul de cele mai multe ori a uitat răspunsul la scurt timp după crearea contului.

Recuperarea parolelor din telefon

Există totuși o cale prin care utilizatorii își pot aminti parolele uitate fără a fi nevoie de resetarea acestora și de a urma o mulțime de pași pentru asta.

La introducerea pentru prima oară a datelor de logare în aplicații sau pe site-uri, telefonul sau browser-ul va întreba utilizatorul dacă dorește să salveze datele de logare.

De asemenea, datele de logare pot fi actualizate de fiecare dată când schimbi o parolă.

Astfel, în cazul telefoanelor cu Android sau a browser-ului Google Chrome, toate aceste parole vor fi salvate în Google Password Manager.

De aici, parolele sunt simplu de recuperat. Tot ceea ce aveți de făcut este să deschideți browser-ul Google Chrome pe telefon (sau calculator) și să accesați passwords.google.com

Selectați site-ul sau aplicația din listă. Vi se va solicita autentificarea în contul Google folosind PIN-ul sau amprenta pentru deblocarea telefonului.

Veți avea acces la numele de utilizator si parola contului respectiv.

This Post Has 2 Comments

  1. lux._.bxddie_

    Am intrat pe Instagram și nu ma mai lăsat să fac nimic… Îmi vreau contul de 850 urmăritori..

Lasă un răspuns