Cum poți câștiga o excursie la Paris de la Orange?

Serviciul bancar Orange Money devine compatibil cu Apple Pay.

Dacă ai iPhone sau Apple Watch și card de debit Orange Money, experimentează o nouă metodă de plată:

  • Perfectă, atunci când vrei să lași portofelul acasă: la o plimbare prin parc, la festivalurile preferate sau chiar la terasa unui restaurant din Paris
  • Rapidă, prin apropierea device-ului Apple de orice terminal POS contactless care acceptă Visa
  • Sigură, prin autentificarea oricărei plăți cu: codul telefonului/ceasului, amprenta sau Face ID

Odată cu implementarea serviciului Apple Pay, Orange îți oferă posibilitatea de a câștiga 2 excursii la Paris și 1000 euro pe cardul Orange Money.

Plătește cu iPhone sau Apple Watch prin cardul tău Orange Money și ești înscris automat în tragerea la sorți pentru o excursie în Orasul Luminii, pentru tine și cineva drag. În plus, pentru ca experiența să fie completă, vă oferim 1000 € pentru cumpărături în contul cu card Orange Money.

Fiecare plată Apple Pay este o șansă în plus de câștig.

Concursul se încheie pe 31 august.

Cum plătești contactless cu iPhone sau Apple Watch?

  1. Este necesar să ai un iPhone model 6 sau ulterior ori un Apple Watch. Le poți cumpăra de pe www.orange.ro/magazin-online sau din orice magazin Orange.
  2. Introduci detaliile cardului tău Orange Money (Classic sau Platinum) în Apple Wallet și urmezi pașii de confirmare.
  3. Simplu și rapid poți plăti apoi oriunde în lume există un terminal POS contactless: doar apropii telefonul sau ceasul, te autentifici și plătești

Dacă nu ai un cont Orange Money, iată ce ai de făcut

  1. Descarcă aplicația Orange Money din App Store.
  2. Îți faci cont direct direct în aplicatie, dacă ești abonat Orange sau în orice magazin Orange.
  3. Aplici pentru cardul de debit Classic sau Platinum, în funcție de nevoile tale, direct din aplicație sau în orice magazin Orange.

Unde pot plăti cu Apple Pay?

Poți plăti cu Apple Pay prin iPhone sau Apple Watch la orice terminal contactless din țară sau din străinătate care acceptă Carduri Visa în magazine.

De asemenea, există comercianți internaționali care pentru anumite magazine online acceptă plata cu Apple Pay și astfel, vei putea plăti cu iPhone-ul direct din aplicațiile mobile sau browser-ul Safari, în pasul de finalizare a plății.

Nu-ti face griji, va trebui să autorizezi plata direct din telefon, prin metoda aleasă de deblocare a ecranului iPhone (amprentă, face ID sau cod PIN al telefonului stabilit în Setări, apoi meniul Touch ID&Passcode).

Când plătesc cu iPhone sau Apple Watch este necesar să introduc PIN-ul cardului?

Nu se solicită PIN-ul cardului, indiferent de suma tranzacței, însă pentru autorizarea plăƫii este necesar să autorizezi plata prin metoda aleasă de deblocare a ecranului iPhone (amprentă, face ID sau cod PIN al telefonului stabilit în Setări, apoi meniul Touch ID&Passcode) sau prin deblocarea ecranului Apple Watch (prin codul PIN al ceasului, stabilit în aplicația Watch de la Apple). 

Cum pot face plăți cu telefonul sau ceasul?

Pentru plată cu iphone (model 6 și ulterior): 

Dacă nu deții un card Orange Money poți solicita unul direct din aplicația mobilă. Dacă deții un card Orange Money, accesează aplicația Wallet Apple (este deja instalată pe telefonul iphone) și adaugă datele cardului prin apăsarea simbolului “+” din colțul dreapta sus și urmează pașii din aplicație. După finalizarea pașilor vei putea plăti oriunde există un terminal POS contactless. trebuie doar să apropii telefonul, te autentifici și plătești.

Pentru plată cu Apple Watch (orice model): 

Dacă nu deții un card Orange Money poți solicita unul direct din aplicația mobilă. Dacă deții un card Orange Money, accesează aplicația Watch de la Apple (este posibil ca aplicația să fie deja instalată sau dacă nu, trebuie să o descarci din App Store) și adaugă datele cardului prin accesarea meniului “Wallet & Apple Pay”. După finalizarea pașilor vei putea plăti oriunde există un terminal POS contactless. Trebuie doar să faci double tap pe butonul din dreapta jos al ceasului, te autentifici cu codul PIN al ceasului (dacă este prima dată de când ai pus ceasul la mână și nu ai deblocat ecranul deja), apropii ceasul de POS și plătești. 

Vei pute plăti la orice comerciant din țară și din străinătate, prin POS contactless, orice sumă în funcție de disponibilul din contul tău digital Orange Money. 

Este nevoie să deschid aplicaƫia pentru a efectua o plată cu iPhone sau Apple Watch?

Nu este nevoie să deschizi aplicația Orange Money sau Apple Wallet pentru a plăti. La autorizarea unei plăƫi cu iPhone este suficient să aproprii telefonul de POS și să autorizezi plata cu metoda aleasă de deblocare a ecranului iPhone (amprentă, face ID sau cod PIN al telefonului stabilit în Setari, apoi meniul Touch ID&Passcode).

În cazul Apple Watch, autorizarea unei plăƫi  se face simplu: double-tap pe butonul din dreapta jos al ceasului, te autentifici cu codul PIN al ceasului (daca este prima dată de când ai pus ceasul la mana și nu ai deblocat ecranul deja), apropii ceasul de POS și plătești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *