Cum instalezi ultima versiune de Windows 10?

Microsoft lansează astăzi oficial cea mai nouă versiune de Windows 10.

Windows 10 versiunea 2004, cunoscută sub numele Windows 10 May 2020, a fost lansat (în varianta finală) clienților înscriși în programul Windows Insider la mijlocul lunii aprilie, detalii aici.

Odată cu Windows 10 May 2020,Microsoft a demerat procesul de eliminare a versiunii de Windows pe 32 de biți, detalii aici. Totodată, Microsoft promite că această versiune va fi mult mai rapidă, detalii aici

Cum instalezi Windows 10 May 2020?

Așteptarea a luat sfârșit, începând de astăzi, Windows 10 May 2020 este disponibil tuturor clienților care doresc să își instaleze cea mai nouă versiune de Windows 10.

În prima etapă, noua versiune va fi disponibilă pe sistemele care rulează Windows 10, versiunile 1903 și 1909, prin Windows Update.

Cei care sunt gata să instaleze actualizarea, vor trebui să deschidă Windows Update (Settings > Update & Security > Windows Update) și să selecteze Check for updates. Odată ce apare actualizarea, se face click pe Download and install. 

Microsoft va oferi treptat actualizarea pe dispozitivele compatible, pe parcursul următoarelor săptămâni, pentru a se asigura că sunt eliminate eventualele probleme de compatibilitate și pentru a oferi o experiență de actualizare cât mai plăcută.

Astfel, este posibil să nu vedeți imediat această actualizare.

Odată ce actualizarea este descărcată și gata de instalare, vei fi notificat pentru a alege momentul potrivit pentru a restarta sistemul și a finaliza actualizarea

Actualizarea Windows 10 May 2020 (versiunea 2004), va avea suport pentru următoarele 18 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *