Ce schimbări aduce Microsoft în programul Windows Insider?

Dacă luna trecută, Microsoft a renunțat la opțiunea Skip Ahead, acum vine cu o nouă modificare în programul Windows Insider.

În urmă cu 2 zile Microsoft a lansat prima versiune de test Windows 10 de după 20H1 și cel mai probabil ultima pe anul acesta.

Versiunea de test 19536, ce face parte din ”ramura de dezvoltare” RS_PRERELEASE, a fost distribuit utilizatorilor din programul Windows Insider ce au optat pentru Fast Ring.

În versiunile de test din RS_PRERELEASE, inginerii de la Microsoft testează ultimele modificări în codul sistemului de operare.

Începând de acum încolo, în Fast Ring vor apărea numai versiuni de test din RS_PRERELEASE și toate funcțiile noi vor apărea întâi aici.

Deși funcțiile noi din RS_PRERELEASE sunt concepute pentru o viitoare versiune de Windows 10, acestea nu vor mai corespunde unei anumite versiuni, ca până acum.

Asta înseamnă că versiunile din RS_PRERELEASE vor reflecta cele mai recente progrese făcute de inginerii de la Microsoft.

Funcțiile noi și îmbunătățirile sistemului de operare vor fi implementate în viitoarele versiuni publice ale Windows 10, pe măsură ceacestea sunt gata.

Lasă un comentariu