Pe lângă faptul că a anunțat o mulțime de funcționalități Azure, caracteristici Teams și upgrade-uri Edge, Microsoft a avut și capabilități noi și viitoare de dezvăluit pentru Microsoft 365 la conferința Ignite 2022 aflată în desfășurare.

În primul rând, Outlook pentru Mac acceptă acum profiluri focalizate și filtre de focalizare oferite de Apple. Aceste profiluri pot fi configurate pe cont și se vor aplica tuturor elementelor asociate, cum ar fi notificările și temele.

În plus, Microsoft a dezvăluit alte capabilități care vin în Outlook. Acestea includ orele de lucru și locațiile, astfel încât să existe mai multă vizibilitate asupra momentului în care este adecvat să programați întâlniri cu cineva, recapitularea întâlnirii pentru a găsi înregistrări și informații asociate direct din evenimentul din calendar, reacțiile la mesajele de e-mail și Editorul dezvoltat de Context IQ – care se lansează în previzualizare. acum – pentru a evidenția informații relevante și oameni în Outlook pe web. Toate acestea vor fi disponibile în general până la sfârșitul acestui an.

Microsoft Editor primește și câteva capacități noi în previzualizare, inclusiv sugestii de tonuri, rezumatul unui document mare și concizie în Word pentru web. În același sens, Word, Excel și PowerPoint primesc, de asemenea, o bară de instrumente personală care conține comenzile cele mai frecvent utilizate.

În plus, Microsoft a anunțat o serie de noi funcții pentru Microsoft Project pentru web. Până la sfârșitul acestui an, software-ul primește Sprints și o vizualizare People pentru a monitoriza alocarea sarcinilor și volumul de lucru. Și la începutul anului 2023, vor deveni disponibile și conexiunea la Viva Goals, Goals in Project, Assigned to Me, Task History, Dependențe avansate și limite de sarcini de până la 1.000.

De asemenea, Microsoft facilitează crearea și vizualizarea conținutului video în Stream. Încețoșarea de fundal, cerneala, textul și efectele au ajuns la disponibilitatea generală, în timp ce înregistrarea întâlnirilor Teams poate fi acum accesată și din aplicația mobilă Teams. Alte capacități includ marcatori de cronologie personalizate, capitole generate automat și căutare inteligentă. Toate acestea ar trebui să faciliteze găsirea de conținut important, în special atunci când vizionați o înregistrare lungă.

Mai mult, gigantul tehnologic de la Redmond a anunțat oficial și Microsoft Syntex. Aceasta este o colecție de aplicații și servicii bazate pe inteligență artificială, care poate facilita analiza și organizarea conținutului nestructurat. Poate automatiza fluxurile de lucru bazate pe conținut, cum ar fi semnăturile electronice, acceptă adnotări și redactări și se integrează strâns și cu Microsoft Search. Alte capabilități includ gestionarea și protecția datelor, acceleratoarele de scenarii, integrarea cu aplicații de afaceri precum Dynamics 365 și containere. Funcțiile Syntex au început o lansare graduală începând de astăzi și până la începutul anului 2023.

După ce a fost anunțat în urmă cu aproape un an, Microsoft Loop este acum disponibil ca o previzualizare privată. Pentru cei care nu știu, Loop este o nouă aplicație Microsoft 365 care oferă și componente portabile care pot fi utilizate cu alte servicii precum Teams, Outlook și OneNote. Planurile de extindere pentru componentele Loop în următoarele câteva luni includ:

O nouă aplicație Microsoft 365 este de asemenea în lucru. Microsoft a descris-o ca o evoluție a aplicației Office, care vă oferă, în esență, acces la totul într-un singur loc, împreună cu inteligența bazată pe inteligență artificială. Noua aplicație va începe să fie lansată luna viitoare și, deși Microsoft nu ne-a aruncat încă o primă privire asupra acesteia, va include și noi funcții, cum ar fi un Feed pentru a ține evidența activității și a tendințelor privind fișierele partajate, un modul de aplicații pentru a accesa orice aplicație Microsoft 365 sau aplicație terță parte asociată și capacitatea de a vă eticheta conținutul pentru o organizare mai bună.

Există câteva actualizări și pe partea Viva, le-am descris pe scurt mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *