You are currently viewing Ce este Windows Backup de la Microsoft?
download the official windows 11 wallpaper scaled

Ce este Windows Backup de la Microsoft?

Windows Backup face parte din cea mai recentă actualizare pentru Windows 10 și Windows 11. Când vă conectați cu contul Microsoft, Windows Backup vă va ajuta să salvați și să transferați în siguranță ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Faceți backupul fișierelor din calculator pe OneDrive

Cea mai bună și mai sigură modalitate de a face copii de rezervă pentru computerul cu Windows 10 este cu OneDrive. Mutați cu ușurință fișierele și amintirile în cloud, apoi accesați-le pe noul computer.

Salvați-vă fișierele, setările și aplicațiile

Când salvați ceea ce vă place pe vechiul computer, Windows Backup vă va economisi timp prin mutarea automată a datelor pe noul computer.

Aduceți totul pe noul calculator

Când vă configurați noul PC cu Windows 11, veți putea să vă restaurați lucrurile și să aveți cea mai bună experiență Windows de până acum.

3 pași pentru a vă securiza și muta datele cu Windows Backup

Când sunteți gata să faceți mutarea, urmați aceste instrucțiuni pentru a salva, apoi transferați fișierele și majoritatea setărilor și aplicațiilor pe noul dumneavoastră computer cu Windows 11.

Actualizați sistemul de operare

Instalați ultimele actualizări ale Windows 10 / Windows 11.

Salvați datele în Windows Backup

Utilizați bara de căutare din Windows 10 pentru a localiza și deschide Windows Backup, apoi urmați pașii pentru a vă salva datele în contul Microsoft.

Sunteți gata să transferați datele

Prima dată când porniți noul computer cu Windows 11, conectați-vă și urmați instrucțiunile de configurare pentru a vă aduce lucrurile pe noul calculator.

Am nevoie de un cont Microsoft pentru Windows 11?

Da. Un cont Microsoft vă oferă acces la serviciile Microsoft, inclusiv Windows 11. Este gratuit și vine cu 5 GB spațiu de stocare OneDrive!

Ce este OneDrive?

OneDrive este un serviciu de stocare în cloud Microsoft care vă permite să stocați fișierele personale într-un singur loc, să le partajați altora și să accesați ele de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Lasă un răspuns