taxe roamingtaxe roaming

Recent, am fost în Serbia pentru câteva zile, unde am vizitat cât de multe obiective turistice am putut.

Fiind o țară din afara Uniunii Europene, am avut nevoie de pașaport pentru a intra în țară și tot din același motiv, tarifele de roaming sunt mai mari, în special pe partea de apeluri, însă internetul mobil este ieftin.

Mai jos regăsiți tarifele de roaming în Serbia a operatorului DIGI.Mobil:

Tarife roaming in SERBIA, cu TVA inclus: apeluri locale 0.0700 Euro/min; catre Romania 0.3900 Euro/min; catre tari UE/SEE 0.7000 Euro/min; catre destinatii speciale 3.5700 Euro/min; catre alte tari 0.7000 Euro/min si 0.0125 Euro/SMS trimis. Apeluri primite 0.3900 Euro/min si 0 Euro/SMS primit. Trafic date 0.0010 Euro/Mbyte. Multumim, echipa DIGI.

Astfel, după 4 zile de stat în Serbia, cu Google Maps, Waze și site-uri despre obiective turistice deschise și apeluri făcute pe VoWiFi de la cazare, am consumat 401 MB, pentru care am plătit 0,3376 euro.

De Madalin

4 comentarii la „Cât costă roaming-ul DIGI.Mobil în Serbia?”
    1. Din câte am înțeles dacă tranzitez sau stau 24 de ore se poate doar cu buletinul, dar pentru mai multe zile este nevoie de pașaport.

      Oricum recomand pentru cei care vizitează alte țări (din afara UE) unde se poate intra (și) cu buletinul, precum Serbia sau Republica Moldova, să aibă la ei și pașaport, pentru a nu avea surprize la graniță.

    1. Sfatul meu este că atunci când vizitați țari care fie nu sunt în UE (cum e Anglia) sau țări în proces de aderare (cum e Serbia și chiar Moldova – deși aici nu prea e cazul), e bine să aveți și un pașaport la voi, pentru a evita situația neplăcută de a fi oprit la graniță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *