Huawei a dezvăluit în sfârșit data lansării pentru seria sa P60. Noile flagship-uri vor fi lansate pe 23 martie, la ora 14:30, ora Beijingului și li se vor alătura și telefonul pliabil Mate X3, precum și alte câteva produse noi.

Postarea oficială Weibo a Huawei nu divulgă alte detalii, deși ne putem aștepta să apară mai multe teasere în zilele premergătoare evenimentului. Pe baza celor mai recente zvonuri, seria Huawei P60 va consta din cel puțin două dispozitive – un model P60 și un P60 Pro.

Huawei P60 Pro ar trebui să aducă o pereche de module de cameră de 50MP cu un senzor principal Sony IMX888 și un modul IMX858 pentru ultrawide. De asemenea, ne așteptăm la un senzor OmniVision OV64B de 64 MP cu mărire de 3,5x. Telefonul P60 ar trebui să se lanseze cu o cameră principală de 52 MP (IMX789) alături de un modul ultrawide de 50 MP (IMX858) și un shooter telefoto de 16 MP (IMX351). Ambele telefoane ar trebui să se lanseze cu un chipset Qualcomm seria 8 – probabil o variantă numai LTE a SoC Snapdrgoan 8 Gen 2.

În ceea ce privește Mate X3 – se așteaptă ca dispozitivul pliabil să aducă capacități de comunicare prin satelit de nouă generație. Pe baza zvonurilor, utilizatorii vor putea trimite și primi mesaje text și vocale prin satelit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *