My Heartbeats de la OrangeMy Heartbeats de la Orange

În luna îndrăgostiților, Orange desfășoară campania My Heartbeats prin care clienții pot primi până la 200 GB net cadou fiecare.

Trimite-i sunetul inimii tale prin aplicația My Orange și primiți fiecare până la 200 GB net cadou.

Cum trimit bătăile inimii?

Descarcă sau actualizează aplicația My Orange din Google Play sau App Store.

Intră în secțiunea My Heartbeats apoi urmează instrucțiunile.

Introdu numărul de telefon al persoanei dragi.

În ce perioadă se desfășoară promoția?

Promoția se desfășoară între 7 februarie 2019 și 19 martie 2019.

Cine poate utiliza aplicația?

Orice persoană fizică, abonat Orange sau utilizator de cartelă activă Orange PrePay poate trimite bătăile inimii folosind aplicația My Orange de pe un smartphone pentru a primi un bonus de date.

Bătăile inimii se pot trimite și dacă nu ești client Orange, prin aplicația My Orange, dar nu vei primi bonusul de date.

Ce trebuie să știu despre bonusul de internet?

Fiecare bătaie de inimă se transformă în 100 MB de internet pe mobil atât pentru utilizator, cât și pentru persoana iubită. Astfel, la un puls de 80 de bătăi pe minut, fiecare primește 8 GB.

Bonusul de internet se alocă pentru primele 3 trimiteri din aplicație, atât pentru tine, cât și pentru persoana căreia i-ai trimis declarația ta de dragoste. Completează formularul cu datele tale de contact și poți trimite bătăile inimii tale către alte 3 persoane pentru a primi alți 300 MB pentru fiecare bătaie de inimă.

Bonusul de internet se va activa în maxim 24 de ore de la trimiterea și primirea bătăilor de inimă, iar la alocarea acestuia se va primi un SMS de informare.

Traficul de internet este național, se consumă înaintea traficului inclus în abonament sau opțiunea PrePay și are valabilitate o lună de facturare plus prorată, în cazul abonaților, sau 30 de zile, în cazul utilizatorilor PrePay. Valabilitatea se stabilește de la ultima alocare în cazul bonusurilor multiple.

Poți beneficia de maxim 200 GB trafic de internet bonus prin intermediul secțiunii My Heartbeats, pe perioada campaniei.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *