You are currently viewing BitDefender a lansat ediția 2018 a produselor sale de securitate
2018 TS RO

BitDefender a lansat ediția 2018 a produselor sale de securitate

În urmă cu 2 zile, producătorul român de soluții de securitate IT, Bitdefender, a lansat o nouă linie de produse destinate utilizatorilor casnici: BitDefender 2018

Cei de la BitDefender au pus accent pe îmbunătățirea protecției împotriva ransomware-urilor, folosind o nouă tehnologie ce recunoaște tiparele de atac și împiedică blocarea datelor, utilizatorii fiind astfel protejați de atacuri foarte periculoase cum ar fi cele din ultima perioadă:  Wanna CryGoldenEye sau Petya.

Aceasta nu este singura noutate pe care o aduce BitDefender 2018.

Ce aduce nou BitDefender 2018?

Începând cu această nouă versiune apare funcția de Webcam Protection, disponibilă în BitDefender Total Security 2018. Această funcție blochează accesul tuturor aplicațiilor către camera Web a utilizatorului, prevenind astfel tentativele de spionare sau invadare a vieții personale. Utilizatorul având posibilitatea de a debloca manual accesul aplicațiilor la camera Web.

Serviciul de Asistență Parentală a fost extins pe dispozitivele iPhone/iPad si Mac. Cu acest serviciu , părinții pot ști unde se află copiii lor și le pot monitoriza activitatea pe internet. În plus, aplicația pentru Android și iOS, permite copiilor , printr-o simplă atingere a ecranului, să anunțe părintele că au ajuns în siguranță la destinație, de fiecare dată când pleacă de acasă.

BitDefender, permite , ca și până acum, activarea ultimelor versiuni ale produselor sale, atât cu licențe noi, cât și cu licențe mai vechi (de la produsele anterioare: 2017, 2016, 2015 etc.) atât timp cât acestea nu au mai fost folosite sau nu au expirat încă.

Lasă un răspuns