You are currently viewing Atenție! Nu instalați Windows 10 (1809)!
windows 10 1809

Atenție! Nu instalați Windows 10 (1809)!

La scurt timp după lansarea oficială a actualizării 1809 a sistemului de operare Windows 10, și descoperirea primelor probleme majore de compatibilitate cu driverii Intel Display Audio, o problemă cu mult mai gravă lovește actualizarea celebrului sistem de operare.

Se pare că Microsoft s-a grăbit de această dată cu lansarea noii versiuni de Windows 10.

Au început să circule pe Internet tot mai multe plângeri legate de pierderea datelor în urma actualizării la versiunea 1809.

Tot mai mulți utilizatori se plâng că în urma actualizării sistemului de operare la versiunea 1809, procesul de instalare le-a șters fișierele personale de pe partiția de Windows.

Problemele nu se opresc aici! Utilizatorii au raportat, de asemenea, că această actualizarea le-a corupt partiția de Windows, făcând astfel imposibilă întoarcerea la versiunea precedentă de Windows.

Un utilizator a anunțat pe forumul Microsoft Answers  că  și-a pierdut munca de 23 de ani.  220 de GB i-au fost șterși din folderul My Documents (C:/Users/rober/Documents/), fișierele nemaiputând fi recuperate.

Acesta nu este un caz izolat

Singurul caz în care nu pierdeți datele din folderele My Documents și Pictures este dacă acestea sunt sincronizate cu contul OneDrive.

Așadar, evitați instalarea noii actualizări până ce toate problemele sunt remediate și faceți-vă copii de rezervă la documentele importante înainte de a încerca o actualizare pe viitor.

Dacă totuși ați apucat să faceți actualizarea sistemului de operare și ați observat că după actualizare vă lipsesc fișiere personale, Microsoft recomandă să nu mai folosiți calculatorul afectat și să apelați la numărul de suport tehnic 1-800-Microsoft (1-800-6427676) sau la numărul local din țara în care vă aflați.

Lista de numere locale de contact al serviciului de suport tehnic Microsoft o găsiți aici.

This Post Has 2 Comments

  1. Marius

    De ce ai tine acolo toate fisierele importante?

    1. Madalin

      Am văzut multe persoane care fac asta, ba mai mult, le țin chiar pe desktop.

Lasă un răspuns