You are currently viewing Asus a lansat primul smartphone semnat de Qualcomm
smartphone Qualcomm

Asus a lansat primul smartphone semnat de Qualcomm

Qualcomm lansează în parteneriat cu Asus primul smartphone cu design de referință, punând astfel în valoare cele mai avansate tehnologii ale companiei.

Telefonul nu are un design nemaipomenit, însă se pune mult accent pe performanțele hardware.

Telefonul celor de la Asus vine cu procesor Snapdragon 888 5G cu 16GB memorie RAM și 512GB stocare internă.

Ecranul OLED de 6.8 inch are o rată de împrospătare a imaginii de 144Hz și este protejat sub cel mai nou tip de sticlă minerală, Gorilla Glass Victus.

Senzorul de amprentă vine montat pe capacul din spate și nu sub ecran, sau pe rama laterală. Acesta este din cea mai nouă generație 3D Sonic Sensor Gen 2, de la Qualcomm.

Pentru că producătorul american nu are în oferă și senzori pentru camere foto, performanțele sunt date de o soluție Sony IMX686 cu o rezoluție de 64MP. Camera ultra-wide folosește un senzor Sony IMX363 de 12MP, iar cea telephoto primește un senzor neprecizat de 8MP, cuplat cu lentile oferind zoom optic 3X. Camera frontală este un model de 24MP, aplicat prin procedeul de perforare a ecranului.

În ceea ce privește acumulatorul, acesta are 4000mAh, certificat pentru încărcare rapidă la viteza de 65W, folosind cea mai recentă implementare Quick Charge 5.0.

Telefonul costă 1500$ , însă compensează, oarecum, cu pachetul de accesorii ce conține și un set de căști premium Master & Dynamic, în mod normal vândute la prețul de 300 dolari.

Telefonul în ediție limitată poate fi precomandat de pe site-ul Asus și va fi livrat începând cu 27 august.

Lasă un răspuns