Apple a lansat iOS 17.3 Beta 2

OS 17.3 beta 2 este acum disponibil pentru cei înscriși în programul pentru dezvoltatori Apple. Aceasta e prima versiune beta lansată în noul an, după ce la mijlocul lunii decembrie Apple a lansat prima versiune Beta a iOS 17.3.

Având în vedere că lansarea inițială a iOS 17 nu a inclus toate caracteristicile promise, Apple a lansat actualizări 17.X pentru a introduce aceste modificări. La urma urmei, există încă o mulțime de produse care nu sunt disponibile pe iOS 17.2, inclusiv liste de redare colaborative în Apple Music, experiența CarPlay de nouă generație și multe altele.

Drept urmare, iOS 17.3 ar putea aduce unele dintre acestea, împreună cu alte potențiale funcții care nu au fost anunțate public.

iOS 17.3 beta 2 include două modificări minore. Primul este un Splash screen actualizat la declanșarea modului de înregistrare video spațială în aplicația Cameră pentru prima dată. Între timp, widget-urile Weather mai mici au înlocuit H și L (pentru temperaturi ridicate și scăzute) cu săgeți care indică în sus și, respectiv, în jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *