You are currently viewing Aplicația Messenger va fi reintegrată în Facebook
Social media logos

Aplicația Messenger va fi reintegrată în Facebook

În 2014 era anunțată aplicația de sine stătătoare Messenger, funcțiile de chat prezente până atunci în aplicația Facebook, fiind mutate pe noua platformă. Mark Zuckerberg spunea la acea vreme că utilizatorii de smartphone-uri și tablete vor avea parte de „o experiență mai bună”.

Șeful echipei care se ocupă de aplicația Facebook, Tom Alison, a confirmat că Messenger va fi reintegrat în aplicația Facebook pentru smartphone-uri și tablete. Se pare că testul se află acum în desfășurare, iar în curând va fi extins la nivel global. Din păcate, Alison nu a dezvăluit în ce regiuni a început faza de testare. Detalii avem mai jos.

„Facebook nu e mort și nici nu e pe moarte. Are două miliarde de utilizatori activi zilnic. Oamenii folosesc aplicația nu doar pentru a lua legătura cu prietenii și familia, dar și pentru a descoperi ce este mai important pentru ei”.

Privind spre declarația acestuia, pare de fapt o decizie disperată a Meta prin care urmărește, probabil, regruparea utilizatorilor care folosesc doar una dintre platforme.

Lasă un răspuns