You are currently viewing Allview au lansat telefonul Soul X5 PRO
Allview Soul X5 PRO Salut

Allview au lansat telefonul Soul X5 PRO

Astăzi, 14 iulie, brașovenii de la Allview, au lansat telefonul Soul X5 PRO  – primul terminal al companiei care are tehnologie AI și permite deblocarea prin recunoaștere facială (Deep Face ID).

Noul telefon dispune de un ecran de 6.2” FullHD+, un procesor MediaTek Helio P60 cu AI, o cameră duală de 16 MP + 5 MP şi una secundară de 16 MP.

„Din dorinţa de a crea un produs util, cu performanţe ridicate datorită capacităților de inteligență artificială, odată cu finalizarea designului şi configuraţiei acestui model, am început integrarea  Android™ 8.1, Oreo și a celor mai noi tehnologii în acest device. Rezultatele aşteptate au apărut imediat, astfel luând naştere Soul X5 Pro, noul flagship Allview. Datorită maturizării pieţei de smartphone-uri, de la jumătatea anului 2017 ne concentrăm eforturile pe telefoane din zona modelelor middle-high și pe dezvoltarea de device-uri noi, continuând cu simplificarea folosirii tehnologiei prin  asistentul vocal în limba română  AVI, precum și de alte sisteme care au ca scop crearea de timp liber pentru o viaţă mai ușoară și mai frumoasă “, – a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Dispozitivul înglobează tehnici noi şi materiale avansate susţinute de procesele riguroase de fabricaţie, toate acestea asigurându-i protecţie în situaţii neplăcute precum: zgârieturi, şocuri şi căzături uşoare.

MediaTek Helio P60 a obținut un scor de peste 140k puncte Antutu Benchmark. În comparaţie cu generaţiile anterioare MediaTek, procesorul Helio P60 este cu 70% mai performant, acesta reprezentând un salt important în noul val de tehnologii inovatoare, oferind suport pentru inteligenţa artificială, inclusiv pentru recunoaştere facială, identificare de obiecte şi scene fotografice.

Camera IR a noului dispozitiv Soul X5 Pro este destinată pentru recunoaşterea facială, iar împreună cu proiectorul IR şi senzor de proximitate IR dedicate reflectă conturul feţei utilizatorului în cameră. Cu ajutorul algoritmului de procesare şi al inteligenţei artificiale conturează harta 3D detaliată şi precisă a feţei utilizatorului, astfel, va fi imposibilă deblocarea prin intermediul fotografiilor, măştilor, ecranelor digitale sau în cazul în care ai ochii închişi.

Printre cele mai importante funcţii ale camerelor de pe noul telefon se regăsesc: Bokeh, Slow Motion, Group Selfie, modul profesionist dar şi recunoaşterea scenelor, oferind utilizatorului experienţa cea mai apropiată de cea a utilizării unui aparat DSLR profesional.

Pe partea de software, telefonul vine cu sistemul de operare Android 8.1 Oreo cu o nouă interfață oferită de Visual UI 3.0.

Noul asistent vocal în limba română, AVI, realizează o mulţime de acţiuni menite să îi facă viaţa cât mai uşoară utilizatorului, ajutându-l să câştige timp pentru pasiunile sale.

Dispozitivul este dotat cu un acumulator de 3000mAh, care beneficiază de încărcare prin USB Tip C şi prin staţie wireless.

Specificațiile complete ale telefonului sunt:

Smartphone 4G+ Dual SIM
Asistent vocal in limba romana
Display 19:9, 6,2” (1080×2246), IPS LCD, Full HD+, 2.5D, InCell, Full Lamination, AF Protective Coating, Protejat impotriva zgarieturilor, Gorilla Glass, Contrast 1500:1
CPU: Cortex®-A73+ A53 Octa-core Helio P60, 4xA73, 2.0GHz + 4xA53, 2.0GHz, 12 nm, AI Computing Power, 2xVPU for Computer Vision and AI
GPU: Mali-G72 MP3
Memorie RAM: 4 GB
Memorie Flash: 32 GB
Suporta card microSD de pana la 256 GB in mod single SIM
Camera principala: Dual Camera 16MP AF, f/2.0 + 5MP, efect Bokeh
Camera secundara: 16 MP f/2.0, efect Bokeh by AI
Deep Face ID (Camera IR si Proiector IR)
Senzor rapid de amprenta
GPS, AGPS (Glonass, Galileo)
Conectivitate LTE-FDD si TDD, Cat 7, 4G+ SIM1 si SIM 2
USB tip C
Wireless Charge
Baterie: 3000 mAh
S.O.: Android™ 8.1, Oreo
Visual UI 3.0 Swipe

Telefonul este compatibil cu serviciile VoLTE ale operatorului DIGI.Mobil.

În plus, telefonul suportă Dual 4G, Dual VoLTE/VoWiFi.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns