Orange a lansat o nouă campanie prin care toți clienții pot primi un bonus de 100 GB de trafic. 

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, orange lansează campania ”Albumul unei națiuni”. 

Povestea celor 100 de ani de România este compusă din milioane de povești, ale fiecăruia dintre noi. Hai să creăm împreună un album digital al românilor, care sa rămână mărturie pentru generațiile ce vor urma și vor duce povestea mai departe.
Adaugă și tu în album fotografii de familie, vechi sau noi, și primești 100 GB cadou.

Cine poate participa la campanie?

La campanie pot participa clienții Orange cu vârsta de peste 18 ani, excepție făcând clienții corporate, care accesează campania, se autentifică în website cu datele contului personal My Orange și încarcă una sau mai multe fotografii de familie făcute în România, în perioada 1918 – 2018.

Fotografiile adăugate în album vor fi vizibile în website in aproximativ 24 de ore de la momentul adăugării lor, în urma unui proces de validare. Nu vor fi acceptate fotografii cu un conținut licențios.

Cum pot activa bonusul de 100 GB?

Clienții Orange pot alege numerele de telefon pe care vor să activeze bonusul de 100 GB din contul My Orange. Bonusul poate fi activat pe toate numerele de telefon de voce administrate într-un cont. Pentru fiecare poză adăugată în album bonusul se poate activa pe un număr de telefon Orange, la alegere.

Cum se poate utiliza bonusul de 100 GB?

Bonusul se poate activa doar pe numerele de voce active.

Este valabil timp de 1 lună + prorată pentru clienții ce dețin un abonament sau timp de 30 de zile pentru clienții SIM PrePay (doar împreună cu o opțiune activă de minim 5 € credit).

Clienții persoane fizice, titulari ai unui contract de abonament Orange sau posesori de cartelă SIM PrePay, vor alege pentru fiecare poză adăugată în album un singur număr de telefon administrat în contul My Orange pentru alocarea bonusului.

Clienții persoane juridice. titular ai unui contract de abonament Orange, vor putea solicita activarea bonusului pe toate numerele din profilul business (cod de abonat/ cont business; câte 100 GB pe fiecare număr) pentru o poză adăugată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *