You are currently viewing Abonamentele YOXO primesc acces 5G
YOXO 5G

Abonamentele YOXO primesc acces 5G

YOXO, abonamentul 100% digital al celor de la orange, oferă începând de astăzi acces în rețeaua 5G.

Aceasta este cea mai solicitată funcţionalitate, dorită de peste o treime dintre utilizatorii care au participat în trimestrul 2 la studii de piaţă. YOXO a debutat cu 2 ani în urmă, ca un abonament accesibil ca preţ şi 100% digital, personalizabil oricând în funcţie de nevoi şi preferinţe.

Odată cu lansarea 5G în YOXO, clienţii pot opta pentru abonamentul cu 150 GB pentru cel mai rapid Internet mobil, care le asigura viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps.

Serviciul 5G este disponibil atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi, care au activ abonamentul YOOX de de 150 GB. Clienţii cu abonamente de 50 sau 100 GB se vor bucura de performanţele şi acoperirea reţelei 4G/4G+. 

Abonamentul YOXO 150GB cu viteză 5G funcționează în rețeaua Orange 5G, ce este disponibilă astăzi în 20 de orașe precum Sibiu, Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București (acoperit în proporție de 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Mai multe detalii aveţi aici.

 

Lasă un răspuns