You are currently viewing Serviciile de streaming video Disney+, Hulu şi Max sunt disponibile sub forma unui singur pachet, mult mai accesibil… în SUA
Disney Plus

Serviciile de streaming video Disney+, Hulu şi Max sunt disponibile sub forma unui singur pachet, mult mai accesibil… în SUA

În ultima vreme, numărul platformelor de streaming s-a tot mărit, printre platformele de streaming se numără: Amazon Prime, Netflix, Max, Disney+, hulu, SkyShowtime, etc.

Fiecare platformă de streaming oferă exclusivitate pe anumite filme, seriale sau emisiuni, astfel că clienții sunt nevoiți să scoată din ce în ce mai mulți bani pentru a beneficia de o varietate cât mai mare de filme și seriale.

Astfel că cei de la Disney Entertainment și Warner Bros Discovery au creat un pachet comun ce să includă accesul pe 3 platforme la un preț mai mic.

Acest pachet a fost lansat oficial în Statele Unite ale Americii şi este format din platformele Disney+, Hulu şi Max, costul fiind cu 38% mai ieftin:

  • 16.99 dolari / lună abonament cu reclame
  • 29.99 dolari / lună abonament fără reclame

Începând de astăzi, noul pachet Disney+, Hulu, Max Bundle de la Disney Entertainment și Warner Bros. Discovery este disponibil în SUA pentru achiziționare de pe oricare dintre site-urile web ale celor trei platforme de streaming. Toți abonații noi și existenți care se califică pot achiziționa pachetul pentru 16,99 USD/lună cu anunțuri și 29,99 USD/lună fără anunțuri – o economie de până la 38% în comparație cu prețul serviciilor achiziționate separat.

Oferta premium reunește cele trei servicii de streaming populare printr-un singur abonament lunar, oferind în același timp o selecție largă de conținut din cel mai mare și mai iubit portofoliu de mărci de divertisment, inclusiv ABC, CNN, DC, Discovery, Disney, Food Network, FX. , HBO, HGTV, Hulu, Marvel, Pixar, Searchlight, Star Wars, Warner Bros. și multe altele.

În sprijinul lansării, o campanie de marketing națională coordonată, multiplatformă, începe astăzi și se concentrează pe colecția fiecărui streamer de seriale TV, filme și personaje preferate de fani. Campania atent adaptată include un blitz puternic pe canalele naționale de difuzare, sociale, digitale și deținute și operate.

Acest nou parteneriat pune abonații pe primul loc, oferindu-le acces la amploarea și profunzimea incredibile a trei biblioteci complementare, inclusiv unele dintre cele mai mari francize precum Family Guy, Bob’s Burgers, Disney’s Frozen, The Avengers, Star Wars și Toy Story și Warner Bros. Discovery’s. Batman, Game of Thrones, Lord of the Rings și Harry Potter. În plus, abonații se pot bucura și de o serie viitoare de premiere care trebuie urmărite, inclusiv Only Murders in the Building Sezonul 4 pe Hulu (27 august), Agatha All Along pe Disney+ (18 septembrie) și The Penguin pe Max (septembrie).

Pe lângâ platformele de streaming enumerate mai sus, există și multe platforme autohtone de streaming, precum: Voyo, Prima Play, Antena Play.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.