You are currently viewing Cât costă noile abonamente Max?
HBO Max logo

Cât costă noile abonamente Max?

De astăzi, HBO Max a devenit Max. Iată cât costă noile abonamente pe platforma Max:

Noua platformă Max vine cu 3 variante de abonament, după cum urmează:

  • Basic cu publicitate: Calitate video Full HD. Streaming concomitent pe două dispozitive, dar cu publicitate – 4,99 euro lunar;
  • Standard: Calitate video Full HD. Streaming fără reclame pe 2 dispozitive concomitent. Va permite până la 30 de descărcări pentru vizionarea offline – 6,99 euro lunar;
  • Premium: Calitate video Full HD sau 4K și cu sunet Dolby Atmos, (în funcție de disponibilitate). Streaming fără reclame pe 4 dispozitive concomitent. Va permite până la 100 de descărcări pentru vizionare offline, cu limitări pentru a preveni abuzurile – 9,99 euro lunar.

Clienții direcți ai HBO Max vor fi transferați automat către abonamentul Standard de pe noua Max. Ei își vor păstra prețul actual valabil pentru HBO Max încă cel puțin 60 de zile. Dar de la următoarea dată de reînnoire a abonamentului, sau după 23 iulie 2024, se va face reînnoirea la noul abonament Standard de pe Max.

Clienții „direcți” ai HBO Max sunt considerați cei care și-au făcut abonament pe platforma de streaming, nu prin intermediul unor pachete oferite de furnizorii TV.

Astfel, clienții direcți care și-au făcut abonamentul în perioada promoțională de dinaintea lansării HBO Max cu 2 ani în urmă, având un preț lunar de 3,3 euro, își vor păstra acest beneficiu și pe noua platformă, dar raportat procentual. De altfel, aceasta a fost promisiunea făcută înainte de lansarea HBO Max, că va fi păstrată reducerea procentuală pe toată durata abonamentului, nu prețul în sine.

„Utilizatorii care s-au abonat la promoția HBO Max cu reducere pe perioadă nelimitată își vor păstra reducerea (procentuală, din prețul curent) atât timp cât își mențin abonamentul activ și respectă termenii și condițiile promoției respective”

a transmis Warner Bros. Discovery.

Altfel spus, pentru această categorie de abonați prețul lunar al abonamentului va fi de aproximativ 4,5 euro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.