You are currently viewing Microsoft Edge va permite în curând traducerea în timp real a clipurilor YouTube folosind AI
new Microsoft Edge logo

Microsoft Edge va permite în curând traducerea în timp real a clipurilor YouTube folosind AI

Microsoft Edge va oferi în curând traducere video în timp real pe site-uri precum YouTube, LinkedIn, Coursera și multe altele.

Ca parte a evenimentului Build din acest an, Microsoft a anunțat că noua funcție bazată pe inteligență artificială va putea traduce conținutul vorbit atât prin dublare, cât și prin subtitrări în direct, pe măsură ce îl vizionați.

Până acum, funcția acceptă traducerea din spaniolă în engleză, precum și traducerea din engleză în germană, hindi, italiană, rusă și spaniolă. Pe lângă faptul că oferă o modalitate ordonată de a traduce videoclipurile în limba maternă a unui utilizator, noua funcție AI a lui Edge ar trebui, de asemenea, să facă videoclipurile mai accesibile pentru cei surzi sau cu probleme de auz.

Edge va accepta, de asemenea, traducerea în timp real a videoclipurilor de pe site-uri de știri precum Reuters, CNBC și Bloomberg. Microsoft intenționează să adauge mai multe limbi și site-uri web acceptate în viitor.

Acest lucru se adaugă la gama de funcții AI pe care Microsoft le-a adăugat la Edge printr-o integrare cu Copilot. Edge oferă deja posibilitatea de a rezuma videoclipuri YouTube, dar nu poate genera rezumate text ale fiecărui videoclip, deoarece se bazează pe transcrierea videoclipului pentru a crea rezumatul.

Lasă un răspuns