YouTube pregătește o selecție de canale gratuite, finanțate prin reclame

Google pregătește un hub cu acces la filme și seriale de televiziune pe care utilizatorii le vor putea viziona gratuit, atât timp cât nu sunt deranjați de reclamele video inserate în anumite momente.

Luând exemplul televiziunilor prin cablu, Google va permite utilizatorilor YouTube să acceseze servicii de streaming dintr-un Hub dedicat, conținând selecții de filme și seriale organizate după modelul canalelor tematice disponibile pe TV. Dar spre deosebire de TV, nu va trebui să aștepți ziua și ora de difuzare, alegând dintr-un catalog interactiv producția pe care vrei să o urmărești, singura asemănare fiind pauzele de reclame peste care nu vei putea sări.

„Întotdeauna căutăm noi modalități de a oferi spectatorilor o destinație centrală pentru a găsi, viziona și distribui mai ușor conținutul care contează cel mai mult pentru ei”

a spus purtătorul de cuvânt.

Momentan, noul serviciu este testat cu un grup restrâns de parteneri media și utilizatori YouTube din Statele Unite, rămânând de văzut cât de amplă va fi lansarea pregătită de Google pentru a doua parte a acestui an.

Recent, YouTube a lansat și un hub cu acces la peste 30 servicii de streaming disponibile contracost, Google încercând să intre în competiție cu Netflix, care a anunțat încă din iunie 2022 că va introduce un abonament cu reclame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *