Anglia U21 2 4 Romania U21Anglia U21 2 4 Romania U21

După ce marți 18 iunie, au învins Croația, în primul meci din campionatul Euro 2019,cu scorul de 4 – 1, echipa națională Under 21 a realizat ieri, 21 iunie o victorie istorică împotriva Angliei.

Tricolorii au învins Anglia cu 4-2 şi sunt aproape de o calificare incredibilă în semifinale, dar şi la Jocurile Olimpice pentru prima dată din 1964 încoace!

Deși jumătate din meci l-am văzut pe telefon, fiind plecat de acasă, cele mai importante momente din cea de-a doua repriză am reușit să le văd pe TV.

Deși toată lumea se aștepta ca meciul cu Anglia să fie mult mai dificil decât cel cu Croația și 3 sferturi din meci scorul a fost 0 – 0, magia a început din minutul 74, când echipa noastră

Scorul a fost deschis de Puşcaş în minutul 76 din lovitură de penalti, apoi Anglia a egalat în minutul 79 prin Gray.

Ianis Hagi a readus România în avantaj în minutul 85, însă în minutul 87, la circa 20 de secunde după ce mingea a fost repusă în joc, Anglia a egalat pentru a doua oară prin golul lui Abraham.

Două minute mai târziu, Coman face 3 – 2 și readuce România în avantaj.

În al treilea minut de prelungiri, când jocul părea încheiat și așteptăm fluierul de final, Coman face dubla închizând tabela la scorul de 4 la 2.

În acest moment România se află pe primul loc în grupa C cu 6 puncte, urmată de Franța, tot cu 6 puncte.

Meciul dintre România și Franța va avea loc luni 24 iunie de la ora 22 și va fi în direct pe TVR.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *