ParcariParcari

Dacă în cazul ratelor bancare, acestea se pot amâna fără penalități pentru până la 9 luni, nu același lucru se poate spune și despre ITP.

„autoritățile competente nu au luat nicio decizie care să schimbe în vreun fel legislația în vigoare cu privire la valabilitatea inspecției tehnice periodice (ITP). Orice decizie care privește activitatea RAR în acest sens va fi comunicată cu celeritate pe toate canalele oficiale!”

„Toate reprezentanțele Registrului Auto Român din țară au fost dezinfectate, weekend-ul acesta, cu substanțe profesionale și autorizate pentru limitarea răspândirii COVID-19. Dezinfecția s-a efectuat în toate spațiile în care au acces clienții, dar și în zonele administrative și de birouri.

În această perioadă, reprezentanțele Registrului Auto Român din întreaga țară funcționează în condiții normale și conform programului obișnuit. RAR a stabilit reguli speciale de comportament în toate reprezentanțele, iar mesajele informative sunt afișate în locuri vizibile pentru clienți. Vă rugăm să le respectați cu strictețe!!!

Limităm interacțiunea dintre clienți și reprezentanții RAR, autovehiculele sunt preluate de colegii noștri, iar la casierie aveți posibilitatea de a achita prestația cu cardul bancar”

scrie în comunicatul Registrului Auto Român

Cu toate acestea, în articolul 14 al Anexei 1 a decretului prin care a fost instituită starea de urgență scrie că:

„se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență”

articolul 14 al Anexei 1 a decretului prin care a fost instituită starea de urgență

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *