Am fost la…”un sfert de” UNTOLD

După NEVERSEA a urmat UNTOLD.

Anul acesta am avut ocazia să particip la două festivale importante: NEVERSEA și UNTOLD.

Povestea de succes a celui mai celebru festival din România a început în 2015, când Bogdan Rădulescu a pus bazele acestui festival.

De-a lungul anilor artiști importanți au participat la acest festival, inclusiv Avicii.

Anul acesta, printre artiști s-au numărat The Chainsmokers, Jason Derulo și BLACK EYED PEAS, dar și The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto și Armin Van Buuren.

De data aceasta am participat doar la 2 din cele 4 zile de festival.

Vineri, după muncă am trecut pe acasă să îmi iau bagajele și am plecat la Cluj.

La fel ca la NEVERSEA, a fost o întreagă aventură să găsesc loc de parcare, astfel că am intrat la festival în jurul orei 1.

Din păcate nu am reușit să îi văd live pe cei de la The Chainsmokers sau pe Jason Derulo, însă fiind transmis online pe diverse platforme cum ar fi: canalul oficial YouTube, pagina oficială Facebook, sau PROTV PLUS, i-am urmărit acolo.

În cea de a doua zi a festivalului, i-am văzut pe Tiesto si pe Don Diablo, apoi am plecat în Zalău la rude.

Am dat pas la cea de a treia zi a festivalului, în special din cauza oboselii acumulate de pe drum, dar am revenit în cea de a patra zi pentru BLACK EYED PEAS.

Știind că îmi ia peste o oră să ajung din Zalău pe Cluj Arena și că imi ia încă o oră să găsesc loc de parcare departe de festival, am plecat mai devreme din Zalău pentru a ajunge în jurul orei 19 la festival.

La ora aceia era relativ puțină lume pe stadion, așa că am reușit să prind un loc bun aproape de scenă, unde cânta GOLAN.

Deși cei de la BLACK EYED PEAS erau programați să intre pe scenă la ora 22:00, SHY MARTIN care a cântat înaintea lor a ieșit de pe scenă la 21:30.

După o jumătate de oră de publicitate și încă un sfert de oră de așteptare cei de la BLACK EYED PEAS au intrat în sfârșit pe scenă.

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Marius spune:

    Și… a meritat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *