You are currently viewing Totul despre ASUS ROG Phone II
ASUS ROG Phone II

Totul despre ASUS ROG Phone II

A doua generație a smartphone-ului de gaming al celor de la ASUS va veni cu un display AMOLED ce suportă o rată de împrospătare de 120 Hz.

Telefonul este conceput atât pentru gameri cât și pentru developeri, utilizatorul putând comuta între near-stock UI (împrumutată de la Zenfone 6) și interfața pentru gaming ROG UI.

Display

Ecranul AMOLED de 6,59” suportă o rezoluție de 1,080 x 2,340px 10-bit HDR și o rată de împrospătare de 120 Hz și o latență de doar 1 ms.

Sunet

În partea de sus și de jos a displayului se află 2 difuzoare cu suport DTS:X Ultra ce permite simularea de sunet souround.

Locașurile pentru difuzoare sunt mai mari, ceea ce îi permite telefonului, un sunet de 2.5x mai puternic decât pe prima generație.

Telefonul are mufă de căști standard de 3,5 mm și 4 microfoane pentru a asigura un sunet clar în timpul convorbirilor sau în cazul comentariilor din timpul streamingurilor.

Camera

Camera frontală de 24 MP este optimizată pentru modul landscape.

Aceasta permite fotografiere tip panoramă și suportă HDR. De asemenea, poate filma în Full HD la 30 de cadre pe secundă.

Telefonul are 2 camere principale de 48 și 13 MP, ce suportă filmare la rezoluție 4K cu 60 de cadre pe secundă, Full HD cu 240 cadre pe secundă și 720p cu 480 cadre pe secundă

Conectivitate

Amplasarea antenelor permite o latență mică și o putere a semnalului Wi-Fi mare, oferind astfel o experiență bună în online gaming și în streaming.

Asus ROG Phone II suportă Wi-Fi dual-band 802.11 a/b/g/n/ac, dar și mai noul 802.11 ad, cât și Bluetooth 5.0 și NFC.

Deși nu suportă 5G, ASUS ROG Phone II suportă 4G LTE-A Cat18, astfel atingând viteze de până la 1200 Mbps pe download și 150 Mbps pe upload.

Stocare

ASUS ROG Phone II vine în 2 variante cu memorie internă de 256, respectiv 512 GB și 12 GB de memorie RAM.

Având o memorie internă atât de generoasă, s-a renunțat la slotul pentru cardul de memorie.

Procesor

Procesorul de pe ASUS ROG Phone II este un Octa-Core Qualcomm Snapdragon 855 Plus pe 7 nm cu overclocking, care oferă un spor de performanță de doar 4%.

Procesorul grafic Adreno 640 are de asemenea, overclocking până la 675 Mhz, ce oferă un spor de performanță de 15%

Baterie

Bateria de pe ASUS ROG Phone II este de 6000 mAh și promite până la 7 ore de gaming.

Telefonul se încarcă rapid folosind tehnologiile Quick Charge 4.0 și 30W ROG HyperCharge.

Sistemul de răcire

ASUS ROG Phone II include în pachet AeroActive Cooler II, care este de 4 ori mai silențios decât prima generație (24dB) și coboară temperatura telefonului cu 5 grade.

Lasă un răspuns