You are currently viewing Telefoanele Huawei vor fi vândute sub brandul TD Tech
HUAWEI LOGO

Telefoanele Huawei vor fi vândute sub brandul TD Tech

La 1 an de la vânzarea brandului Honor și la scurt timp după ce a decis să își vândă divizia de servere, Huawei a găsit o metodă prin care să vândă telefoane cu conectivitate 5G.

Pentru a scăpa de restricțiile impuse de SUA de a vinde telefoane cu conectivitate 5G și de ce nu și cu servicii Google, Huawei a găsit o portiță prin care pot evita aceste resticții.

Huawei a făcut un parteneriat cu TD Tech prin care își pot vinde telefoanele sub brandul TD Tech.

TD Tech deja oferă un smartphone numit TD Tech N8 Pro, care nu este decât un Nova 8 Pro cu alt nume, hardware-ul telefonului fiind identic. Următorul model din oferta TD Tech va fi un Huawei Mate 40E 5G, însă toate dispozitivele din portofoliul Huawei din prezent vor primi acest rebranding în perioada următoare.

Parteneriatul vizează și lansarea de smartwatch-uri, tablete, televizoare inteligente și brățări de fitness sub acest brand.

TD Tech este o companie chineză fondată de Nokia și Siemens în trecut, specializată pe echipamente telecom. Aceasta este acum deținută exclusiv de TD Tech Holding Limited. Nokia Hong Kong și Huawei sunt investitori în TD Tech Holding, iar unul dintre președinții prin rotație ai Huawei, Xu Zhijun, este directorul companiei.

Lasă un răspuns