You are currently viewing Starlink lansează o mini-antenă portabilă de satelit

Starlink lansează o mini-antenă portabilă de satelit

SpaceX a muncit din greu pentru a-și extinde ofertele de servicii de internet Starlink, iar acum se pare că este pregătită să aducă și mai mulți utilizatori. Acest impuls vine sub forma unei noi mini antene Starlink ultraportabil, pe care Elon Musk a anunțat-o și poate fi configurată în mai puțin de cinci minute. Este suficient de mică și ușoară pentru a fi purtată într-un rucsac.

Posibile randări ale produsului au fost distribuite pe X de către anumiți utilizatori, la care Musk a răspuns cu propriile sale comentarii despre acesta. Când a fost întrebat dacă oamenii ar putea cumpăra produsul, el a răspuns că acesta va fi lansat în anumite zone în următoarele câteva luni. Cu toate acestea, nu există mai multe informații dincolo de asta. El a împărtășit și un test de viteză, care pare să se coreleze cu vitezele de care este capabilă antena mai mică.

Mini antena Starlink nu este chiar o nouă revelație. Comisia Federală de Comunicații (FCC) a aprobat anul trecut mini antena în Statele Unite. Scopul pare să fie de a face Starlink mai accesibil prin reducerea costului de pornire. Rapoartele indică faptul că mini-antena ar trebui să coste aproximativ jumătate din cei 599 de dolari cât costă echipamentele standard.

Rămâne de văzut dacă prețul este valabil sau nu la lansarea oficială. Totuși, este o mișcare bună pentru Starlink, mai ales că mini anttena ar putea aduce o nouă categorie de clienți. Nu toată lumea își dorește o configurație Starlink completă pe rulota sau pe casă. O mini-antenă ar ajuta la atenuarea acestei preocupări și, dacă este disponibilă la un preț mai ieftin, va face și serviciul de internet mai accesibil.

Desigur, cât de bine se va descurca serviciul Starlink în zona dumneavoastră se bazează pe modul în care diferitele rețele de sateliți Starlink ale SpaceX trec peste acele zone. Unele locuri pot obține viteze mai bune decât altele. Dar mini-antena Starlink ar putea fi un pas bun pentru a ajuta la extinderea bazei de clienți acolo unde este disponibil Starlink.

Lasă un răspuns