Samsung Buds Pro 1Samsung Buds Pro 1

Odată cu testarea telefonului Samsung Galaxy S21, despre care am scris aici, am avut ocazia să testez și noile căști Galaxy Buds Pro. Astea sunt căști wireless cu ANC. Sunt IPX7 și par a fi rezistente și la șocuri, nu doar 30 de minute în apă de până un metru. Le-a zburat vântul la „sesiunea foto” și chiar au ținut la tăvăleală.

Acum că le-am avut la pachet cu S21 pot să zic că integrarea este mișto. Le-am scos din cutie, am avut Bluetooth activ și am primit notificare pe telefon dacă vreau să fac pair.

Aici ecosistemul a jucat-o bine. Ba chiar când deschid „căsuța de încărcare” apare și pe telefon notificare cu bateria. Practic, totul se face la un tap distanță. Place!

În pachet ai și un cablul de încărcare USB Type C și ceva accesorii pentru urechi. Cu cele standard nu mi-au fost ok, în schimb cu cele mai mici m-am descurcat mult mai bine.

Design-ul mi se pare clasic căștilor de genul, sunt de calitate, dar nu le diferențiez atât de tare.

Controlul se face din aplicație sau direct de pe căști. O singură atingere pentru play/ pauză, două atingeri pentru următorul cântec, iar 3 pentru a da înapoi. Dacă ții apăsat o să activeze și dezactiveze ANC-ul.

Autonomia e foarte ok: 28 de ore cu tot cu carcasă și 8 ore independent de aceasta. Se încarcă în vreo 10 minute pentru încă vreo 60-70 de minute. Încărcarea o faci în cutia aceea.

Se aud bine pentru niște căști de genul, deși diferențele între ANC și non ANC nu păreau chiar atât de evidente, de multe ori.

Altfel, prețul de listă era undeva la peste 1000 de lei, dar le puteți găsi undeva la 800 de lei aici. Eu clar nu sunt în target.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *