You are currently viewing Samsung ar putea să lanseze Galaxy S23 FE în a doua jumătate a anului
samsung logo

Samsung ar putea să lanseze Galaxy S23 FE în a doua jumătate a anului

Deși oficial, Samsung a abandonat lansarea Galaxy S22 FE din pricina crizei de semiconductoare, care ar fi făcut nerentabilă vânzarea unui nou flagship de buget, în realitate vânzările modelelor anterioare Galaxy S20 FE și S21 FE nu au impresionat.

Lansarea Galaxy S23 FE are si un dezavantaj. Samsung pare că va renunța în schimb la Galaxy A74, cel mai scump model din seria Galaxy A.

Aparent, Samsung a reușit să vândă peste 10 milioane de unități din Galaxy S20 FE, când se vânzările s-au prăbușit pentru Galaxy S21 FE. Încă o generație mai târziu, Galaxy A73 a obținut vânzări de numai 3 milioane de unități, iar asta fără competiție din partea unui nou model FE. Vestea bună este că Samsung nu a renunțat complet la seria de telefoane Fan Edition, ba chiar pare că pregătește o lansare Galaxy S23 FE la nivel global.

Un prim atu în favoarea lansării unui nou model Fan Edition ar putea fi chiar chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2, conturând o soluție de upgrade foarte tentantă pentru posesorii telefoanelor FE de generație mai veche. Totuși, nu poate fi exclusă nici posibilitatea ca Samsung să rămână cu chipset-ul Snapdragon 8+ Gen 1 de anul trecut, selectat din considerente de reducere a costurilor/maximizare a profiturilor. Astfel, Galaxy S23 FE ar putea debuta ca un echivalent pentru iPhone SE, oferind hardware de anul trecut într-un pachet cu design din generația actuală.

Lasă un răspuns