S-a lansat Benefito-Mobile

Operatorul MVNO Benefito-Mobile și-a lansat oferta comercială pe 7 septembrie, pe infrastructura Telekom Mobile.

Ce vom găsi în articol?

Ce aduce nou Benefito-Mobile?

„Eu cred că în acest moment piața de telefonie din România este oarecum saturată și practic a ajuns un fel de bun de larg consum. În ultimii ani, operatorii mobili nu mai au putut să vină cu ceva inovativ, cu ceva nou care să atragă clienții, iar aceștia nu mai aleg să meargă la un operator doar ca să cumpere un telefon mobil cu reducere. Practic, clienții caută mai degrabă să plătească pentru ceea ce folosesc“

susţine Marian Velicu, cofondator şi preşedinte al Benefito-Mobile
Tarif in lei benefito mobile
Tarif in lei benefito mobile

Benefito-Mobile oferă doar cartele preplătite cu credit în LEI, nu Euro, pe care nu poți activa extraopțiuni, ci totul se consumă din credit, după cum urmează:

  • 0.2 lei / minut – Tarif unic în Lei oriunde în UE, în roaming UE sau acasă
  • 0.2 lei / SMS – Tarif național
  • 0.04 lei / MB – În roaming UE sau acasă

„Actualmente mecanismele pe care operatorii mobili le oferă nu fac altceva decât să te oblige să achiziționezi credit și să reîncarci niște extraopţiuni care de multe ori îți oferă foarte mult trafic, foarte multe minute. De multe ori nu-ti oferă acces în roaming, dar cu toate acestea tu poate consumi mult mai puțin decât îți oferă ei. Și atunci noi am venit cu ceva care să schimbe un pic acest mecanism în care noi venim și spunem: de ce să plătești pentru ceea ce practic nu ajungi să folosești?”

Valabilitate și consum

Creditul Benefito Mobile poate fi acumulat din:

  • Creditul inițial provenit din cumpărarea SIM-ului
  • Creditul reîncărcat online sau de la distribuitorii naționali
  • Creditul primit sub formă de bonus de la partenerii Benefito pentru cumpărăturile tale

Poți avea simultan toate cele 3 tipuri de credit. Fiecare are o valabilitate diferită.

”Îi oferim clientului posibilitatea să plătească puțin pe lună și să aibă o cartelă cu valabilitate foarte lungă tocmai pentru a-i da posibilitatea ca datorită cumpărăturilor pe care le va face de la parteneri să își completeze necesarul de credit prin aceste cumpărături“

a explicat Marian Velicu

„În acest moment cartela este disponibilă pe site-ul Benefito și bineînțeles că ea va fi disponibilă și de la partenerii noștri care vor putea să intermedieze vânzarea acestor cartele sau vor face vânzarea în mod direct, de la caz la caz. Nu ne limităm numai la asta, sunt și alți parteneri importanți din zona de furnizori de cartele preplătite şi de reîncărcare care sunt pe piața din România cu care deja avem semnate contracte”, a precizat Velicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *