Revelion…la Mare

Întrebarea tuturor în perioada asta, pe lângă ”câte cazuri de COVID sunt azi?” sau ”când se termină pandemia?” este ”unde facem Revelionul?”

Pentru că anul acesta din cauza pandemiei nu mai pot face Revelionul în afara țării și pentru că vroiam o alternativă la restaurant în noaptea dintre ani (mai ales că e posibil ca acestea să fie închise din cauza pandemiei), m-am gândit ca anul acesta să fac o aroganță.

De mult vroiam să fac un Revelion la o pensiune cu prietenii, însă pensiunile sunt foarte scumpe în perioada asta și în general sunt rezervate de cu un an înainte.

Cum la munte este întotdeauna ”în sezon” și mai ales de Revelion este în general inaccesibil când vine vorba de buget, m-am gândit să mergem undeva ”în extrasezon”. Și unde altundeva decât…la Mare???

Cum sezonul la Mare durează 3 – 4 luni, iar restul anului hotelurile sunt aproape pustii, cu siguranță vom găsi cazări disponibile și la prețuri foarte avantajoase.

Bineînțeles că așa a și fost… la o căutare rapidă pe Booking, am găsit hotelul JMR Royal din Constanța.

Rezervare JMR Royal

După cum se poate vedea în poza de mai sus, pentru 2 nopți de cazare a 10 persoane în 3 camere prețul este destul de mult…sub 2000 ron.

În ceea ce privește distanțarea socială, nu vă temeți… una din camere are 22 mp, iar celelalte 2 câte 55 mp.

De ce este atât de ieftin? Răspunsul este simplu: extrasezon.

Totuși, pentru 2 nopți de cazare, în plin sezon (iulie) în aceeași configurație de 3 camere pentru 10 pesoane, prețul nu urcă cu foarte mult, acesta ajungând la circa 3100 ron.

Într-adevăr în banii ăștia nu ai masa de Revelion inclusă, însă nu cred că e un capăt de țară…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *