You are currently viewing Republic of Gamers anunță linia de laptopuri de gaming cu procesoare Intel Core H din generația a 10-a și grafică NVIDIA GeForce RTX SUPER
Asus ROG Zephyrus Strix cover

Republic of Gamers anunță linia de laptopuri de gaming cu procesoare Intel Core H din generația a 10-a și grafică NVIDIA GeForce RTX SUPER

Republic of Gamers (ROG) anunță reîmprospătarea de la un capăt la altul a gamei de laptopuri de jocuri cu noile procesoare Intel Core din generația a 10-a. Noul design uimitor al carcasei și facilitățile suplimentare ridică ștacheta pentru gameri și creatorii de conținut, în timp ce procesoarele Intel, grafica NVIDIA GeForce RTX și soluția personalizată de răcire stabilesc noi standarde de performanță.

Colecția ROG Spring 2020 are drept cap de afiș modelul Zephyrus Duo 15 și ecranul său secundar, ROG ScreenPad Plus, sensibil la atingere, alături de modelele reîmprospătate Zephyrus S, M și G ce sunt mai portabile și mai puternice ca niciodată. Pentru aceia care caută gloria în sportul electronic, laptopurile ROG Strix SCAR sunt construite pentru competiții de top cu grafică ce urcă în gamă până la RTX 2080 SUPER și panouri de 300 Hz, în timp ce culorile îndrăznețe ale laptopului ROG Strix G15 Electro Punk și ale accesoriilor deschid noi posibilități de exprimare personală.

Cele mai recente componente sunt angrenate în sisteme perfecte pentru experiențe desăvârșite, de la compusul termic cu metal lichid pus pe întreaga linie ROG cu procesoare Intel din generația a 10-a, la RAM-ul DDR4 de înaltă viteză și ecranele super rapide. Comunitatea de gaming are toate motivele să fie încântată.

ROG Zephyrus Duo 15

Asus ROG Zephyrus Duo 15

Noul ROG Zephyrus Duo 15 integrează inovatorul ROG ScreenPad Plus, un ecran tactil secundar pentru multitasking ce aduce împreună gamingul, streamingul, lucrul și discuțiile online, într-un singur dispozitiv portabil. ROG ScreenPad Plus cu panoul IPS 4K (3840 x 1100) de 14,1 inchi stă în partea superioară a tastaturii și sub ecranul principal, facilitând interacțiunea în stilul a două monitoare sau o continuare cinematografică a ecranului principal. Odată ce capacul se deschide, o balama înclină ecranul secundar la un unghi de până la 13 grade pentru vizualizarea confortabilă, în timp ce expune un spațiu masiv de ventilație de 28,5 mm, ce absoarbe aer rece de deasupra laptopului.

Aranjamentul Active Aerodynamic System (AAS) determină posibilitatea pentru Zephyrus Duo să poată găzdui componente puternice într-o carcasă zveltă, incluzând procesorul Core i9 din generația a 10-a și acceleratorul grafic RTX 2080 SUPER. Zephyrus Duo este livrat cu două opțiuni high-end pentru ecran: un panou FHD foarte rapid de 300 Hz sau un panou 4K UHD cu acoperire de 100% a spațiului de culoare Adobe RGB pentru oamenii care își împart timpul între jocurile AAA și producția de conținut. Tehnologia NVIDIA G-SYNC păstrează efectele vizuale fluide, fără blur, în timp ce tehnologia ROG GPU Switch permite trecerea între modurile G-SYNC și NVIDIA Optimus, pentru economisirea bateriei.

Cu ecranul său secundar unic, componentele premium și designul elegant, Zephyrus Duo 15 preia funcția de laptop de top de la ROG Zephyrus. De la carcasa sa subțire din metal până la puternicul său port Thunderbolt 3, de la matricea de stocare RAID 0 până la ecranele de top ale liniei, acest laptop întruchipează determinarea ROG pentru excelență.

ROG Zephyrus S17

Asus ROG Zephyrus S17

Noul Zephyrus S17 oferă un ecran extins de 17,3 inchi, cu rame super-subțiri, într-o carcasă cu o grosime de numai 18,7 milimetri. Cu o rată de refresh de 300 Hz și 3 ms timp de răspuns de la gri la gri, ecranul este împerecheat cu un accelerator grafic RTX 2080 SUPER și procesoarele Intel Core i7 din generația a 10-a. Panoul împarte beneficiile GPU Switch cu modelele Zephyrus Duo 15 și S15, precum și culorile validate PANTONE fiind ideal deopotrivă pentru munca creativă și gaming.

Carcasa lui Zephyrus S17 le-a oferit inginerilor ROG spațiu pentru a include câteva caracteristici premium, incluzând o tastatură completă în stil desktop cu iluminare RGB LED pe tastă, NumberPad – o combinație dintre touchpad și tastatura numerică – și o rotiță de volum completată de iluminarea de fundal. Sistemul de răcire beneficiază de soluția unică AAS, ce deschide o gură largă de ventilație sub sistem, atunci când capacul este ridicat. Zephyrus S17 dovedește că mare nu trebuie să însemne voluminos. Într-o carcasă ușoară, portabilă, laptopul exploatează spațiul amplu al ecranului, oferind în același timp o experiență ROG premium.

ROG Zephyrus S15

Asus ROG Zephyrus S15

Noul Zephyrus S15 a fost adaptat pentru a le oferi jucătorilor avansați specificațiile de care au nevoie într-un pachet care nu-i va trage în jos. Carcasa compactă de 18,9 milimetri include componente de top, de nivelul lui S17, cu configurații maxime cu RTX 2080 SUPER și ecran de 300 Hz / 3 ms. Combinația dintre tehnologia G-SYNC, metalul lichid pre-aplicat de ROG pentru răcirea procesorului și ratele de refresh ultra-înalte oferă efecte vizuale super-fluide, chiar și în interiorul acțiunii frenetice. Ranforsările în formă de fagure de sub palm rest păstrează robustețea modelului S15 și rezistența la îndoire, cu vopsea ce oferă senzație moale la atingere și finisaje rezistente la amprente. La interior, cele două SSD-uri M.2 pot fi configurate într-o matrice RAID 0 rapidă.

Tehnologia GPU Switch își face și aici apariția, permițând utilizatorilor să comute între modul G-SYNC pentru un joc fluid și modul Optimus pentru o durată mai mare de viață a bateriei. Având o carcasă subțire, conectivitate Thunderbolt 3 și dimensiunea confortabilă de 15 inchi, Zephyrus S15 transformă visul jocurilor ultraportabile în realitate. Este cel mai bun laptop Zephyrus pentru jucătorii care călătoresc frecvent.

ROG Zephyrus M15

Asus ROG Zephyrus M15

ROG Zephyrus M15, cu un preț atractiv, oferă o gamă de configurații ce-l fac o alegere ușoară pentru o audiență largă, începând cu procesorul Intel Core i7 din generația a 10-a, cu opt nuclee și 16 fire de execuție. Opțiunile pentru ecran includ panouri FHD cu 240 Hz și 144 Hz ce lasă utilizatorii să aleagă ceea ce li se potrivește mai bine cerințelor lor, în timp ce opțiunile pentru acceleratorul grafic pleacă de la accesibilul GeForce GTX 1660 Ti și urcă până la RTX 2070. Carcasa subțire, profesională, a lui Zephyrus M15 este fabricată cu ranforsări structurale din aliaj de magneziu și finisată cu o textură clasică, moale la atingere. Un DAC ESS Sabre furnizează un semnal audio clar și puternic, iar cele două sloturi M.2 ușor accesibile, oferă capacitatea de stocare potrivită muncii creative, alături de o bibliotecă de jocuri. Zephyrus M15 oferă un pachet complet pentru conectivitate, incluzând Thunderbolt 3, ieșiri duale pentru monitoare și suficiente porturi USB pentru a conecta un mouse, gamepad și stocarea externă.

ROG Strix SCAR 15/17

Asus ROG Strix SCAR 17

De la textura de aluminiu de pe capac până la marginile ridicate, care accentuează zona 3D ventilată, din partea din spate, laptopurile ROG Strix sunt mașini de gaming de neoprit, care strălucesc în lumina reflectoarelor din arenele sportului electronic. ROG Strix SCAR 17 furnizează o putere de joc neîntreruptă, construită în jurul unui panou de nivel IPS la 300 Hz. Grație ratei de refresh uimitor de ridicate, acest panou afișează o acțiune rapidă cu o claritate fără precedent, permițând jucătorilor să reacționeze la evenimentele de pe ecran mai repede decât au crezut că este posibil. Având un procesor Intel ce urcă în gamă până la Core i9-10980-HK cu 8 nuclee, până la 32 GB de memorie RAM DDR4 la 3200 MHz și până la RTX 2080 SUPER, Strix SCAR 17 este pregătit pentru performanță fără egal.

Cei care preferă ca hardware-ul care domină competiția să fie ceva mai portabil, nu trebuie să se uite mai departe de ROG Strix SCAR 15. Ecranul său de 15,6 inchi oferă aceeași rată de refresh de 300 Hz, de nivel competițional, cu aspectul incontestabil al gamei Strix SCAR. Acesta are la bază un procesor Intel ce urcă în gamă până la Core i9-10980-HK din generația a 10-a și placă video ce urcă în serie până la RTX 2070 SUPER. Seria SCAR reliefează, de asemenea, elementele de gaming cu efectele de iluminare LED RGB personalizabile, incluzând o bară de lumină înconjurătoare, iluminarea tastaturii și logoul RGB iluminat de pe capac, precum și cheia ROG Keystone II, un dispozitiv NFC ce se conectează pe o laterală a carcasei. Aceasta poate fi personalizată pentru a lansa orice joc sau aplicație atunci când e inserată, furnizând acces la o zonă secretă, criptată, numită Shadow Drive (exclusivă pentru Windows 10 Pro) și declanșează un mod stealth ce trece sunetul pe mute și minimizează toate aplicațiile atunci când este îndepărtată.

ROG Strix G15/G17

ROG Strix G15 și G17 au la bază procesoarele Intel din generația a 10-a, ce urcă în gamă până la Core i7. Opțiunile pentru grafică merg până la RTX 2070 SUPER și alimentează ecranele cu rate înalte de refresh, construite pentru cele mai populare titluri actuale din sportul electronic. Strix G17 și Strix G15 au ecrane de 144 Hz în standard, dar ambele sunt disponibile cu un panou și mai rapid de 240 Hz.

Suplimentar, laptopurile Strix G sunt livrate în trei scheme coloristice pentru a accentua stilul personal. Ambele modele sunt disponibile în sofisticatele nuanțe Glacier Blue și Original Black. Strix G15 Electro Punk este modelul ce iese în evidență din acest grup. Contrastul dintre metalul periat, închis la culoare și cele mai strălucitoare accente roz este atât de izbitor încât ROG i-a oferit o gamă complementară de periferice pentru jocuri. Fiecare Strix G15 Electro Punk va include un mouse pad de 88,9 x 43,18 centimetri, suficient de mare pentru a acomoda un set complet de accesorii. Anumite regiuni vor include pachete de periferice complementare, care includ laptopul și padul plus căștile ROG Strix Go Core Electro Punk, mouseul de gaming ROG Impact II și rucsacul ROG Ranger toate în schema coloristică Electro Punk. Este o experiență completă de gaming pe calculator într-un singur pachet.

Lasă un răspuns