You are currently viewing Primește sau oferă net în Banca de Net
orange logo

Primește sau oferă net în Banca de Net

Atât clienții PrePay cât și abonații Orange pot oferi sau primi GB din Banca de Net, atunci când au nevoie. Când alegi să oferi GB, pentru prima contribuţie primeşti bonus opţiunea World HD Go care îţi oferă acces în aplicaţia Orange TV Go la canale TV, filme şi seriale, timp de 30 de zile.

Banca de Net este disponibilă atât pentru clienții PrePay, cât şi abonaţilor Orange care pot lua sau oferi GB dacă se autentifică în My Orange. În plus, primești automat 50 GB bonus la activarea unei opțiuni de minimum 5 euro credit în magazinele și la partenerii Orange sau 100 GB dacă o activezi din My Orange.

Cât timp este disponibilă oferta?

Poți activa GB din Banca de Net sau oferi GB neconsumați până la data de 18 noiembrie 2020. Atât bonusul de 50 GB cât și cel de 100 GB acordate la activarea unei opţiuni de minimum 5 € credit se alocă automat până la data de 18 noiembrie 2020.

Reîncarcă din My Orange până pe 18 noiembrie 2020 cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 € credit, iar dacă numărul PrePay reîncărcat are o vechime de minimum 5 luni în rețea, primește înapoi 10% din valoarea reîncărcată, sub formă de euro credit. Creditul acordat este valabil 90 de zile și poate fi folosit pentru trafic de net național, apeluri, mesaje scrise sau pentru activare de opțiuni.

Cum am acces la Banca de Net?

Pentru a primi sau oferi GB în Banca de Net trebuie să ai un cont My Orange activ în care să te autentifici. Selectează numărul pe care vrei să primești GB sau de pe care vrei să oferi GB şi urmează paşii din aplicație.

Cum pot primi GB din Banca de Net?

După autentificarea în My Orange, accesezi Banca de Net, selectezi numărul pe care vrei să activezi GB, alegi valoarea și apeși Oferă. Netul primit este valabil 30 de zile cu o opțiune PrePay de minimum 5 € credit în cazul cartelelor reîncărcabile sau cu un abonament activ în cazul abonaților.
Poți primi net dacă ești abonat persoană fizică cu orice tip de abonament pentru mobil și nu ai deja internet nelimitat inclus în abonament sau în opțiune. Excepție o fac abonamentele de tip reîncărcabil și Yoxo.

Atât clienții PrePay cât și abonații Orange pot primi 10 sau 20 GB, in funcție de alegere, o singura dată într-o perioada de 30 de zile, astfel:

10/20 GB în perioada 17 septembrie – 17 octombrie 2020
10/20 GB în perioada 18 octombrie – 18 noiembrie 2020

Cum pot oferi GB din Banca de Net?

După logarea în My Orange, accesezi Banca de Net, selectezi numărul de pe care vrei să oferi GB și valoarea aleasa (5, 10 sau 15 GB), după care apeși Oferă în cazul numerelor PrePay. GB oferiți se scad din bonusul de 50/100GB obținut în urma activării unei opțiuni PrePay de minimum 5 € credit începând cu 17 septembrie 2020.

Daca ești persoană fizică și ai un abonament pentru mobil activat după 5 iunie 2018 (excepție fac abonamentele de tip Yoxo și cele de tip reîncărcabil) și vrei să oferi GB rămași neconsumați după emiterea fiecărei facturi, trebuie să te autentifici în My Orange, să selectezi numărul de pe care vrei să oferi GB, după care apeși Oferă. În cazul abonamentelor nelimitate poți oferi lunar câte 15 GB în Banca de Net, pe perioada campaniei.

Cum activezi opțiunea World HD Go?

Clienții PrePay pot activa World HD Go pentru 30 de zile după ce oferă GB în Banca de Net. Pentru activare, trimite SMS cu textul TV GO la numărul 321 în urma căruia vei primi SMS de confirmare. Apoi poți accesa, exclusiv pe teritoriul Romaniei, canale TV, filme și seriale în aplicația Orange TV Go disponibilă în Google Play sau App Store. Aplicația este optimizată pentru iOS 10 și Android 4.4 sau versiuni mai noi ale acestor sisteme de operare.

Abonații Orange pot activa World HD Go bonus pentru 30 de zile după ce oferă GB în Banca de Net și apasă “Activează opțiunea” afișat in pagina de confirmare din My Orange.

Înainte de expirarea lunii de gratuitate a opțiunii World HD Go, vei primi un mesaj de notificare. Dacă vrei să o păstrezi, vei fi tarifat cu 3.5 €/lună (TVA inclus) după expirarea perioadei de gratuitate. Dacă nu vrei să o păstrezi, o vei putea dezactiva din My Orange sau autentificandu-te pe tvgo.orange.ro. Opțiunea va fi dezactivată la prima dată de facturare ulterioară solicitării tale.

Ce oferă World HD Go?

Opțiunea World HD Go îți oferă acces în aplicația Orange TV Go și site-ul tvgo.orange.ro la 71 de canale româneşti și internaționale de interes general, știri, documentare, film, sport, emisiuni pentru copii și muzică, precum și o colecție de filme și seriale.

Aplicația TV Go este disponibilă în Google Play sau App Store. Aplicația este optimizată pentru iOS 10 și Android 4.4 sau versiuni mai noi ale acestor sisteme de operare.

Cum pot primi 100 GB bonus la activarea opțiunii?

Activează o opțiune de minimum 5€ credit din My Orange și primești bonus 100 GB, valabili 30 de zile. În cazul în care alegi să activezi opțiunea la *100#, 200 sau încarci direct cu o opțiune într-un magazin sau la un partener Orange sau de pe un abonament, primești automat bonus 50 GB valabili 30 de zile.

Lasă un răspuns