PlayStation StudiosPlayStation Studios

Cei de la Sony pregătesc un nou brand pe care să îl adauge în portofoliu în curând.

PlayStation Studio va fi lansat în a doua parte a acestui an și va uni sub aceeași umbrelă toate jocurile pentru PlayStation 4 și 5 dezvoltate de studiourile Sony Interactive Entertainment din întreaga lume

Mai jos puteți vedea prezentarea noului logo al PlayStation Studio, alături de personaje din jocuri precum: Uncharted, LittleBigPlanet, God of War, Ratchet & Clank, Horizon: Zero Dawn și The Last of Us.

„Suntem foarte entuziasmați de acest proiect.În ultimii ani – și chiar în ultimul deceniu – titlurile scoase de studiourile noastre au câștigat o notorietate din ce în ce mai mare. Ne-am gîndit cum să unim toate aceste jocuri într-un singur brand și scopul acestui demers este ca jucătorii să înteleagă că atunci când vor vedea acest brand, să se aștepte la o experiență de calitate așa cum i-am obișnuit pe PlayStation. Așa că am venit cu numele PlayStation Studios.

Ați văzut animația care va apărea, de acum încolo, la lansarea jocurilor, dar acest brand va mai apărea în multe locuri. Există diferite animații, mai scurte ce vor apărea în trailere și reclame, dar și pe cutia și discul jocului.

Credem că este o idee bună ca clienții să știe asta, dacă văd această siglă vor ști că este un joc de calitate așa cum i-am obișnuit. Acest brand va exista atât pentru seriile cunoscute de jocuri, cât și pentru cele noi.

a declarat Eric Lempel, senior vice president and head of global marketing at Sony Interactive Entertainment

Acest brand nu va fi gata la timp pentru lansarea jocurilor The Last of Us: Part II și Ghosts of Tsushima, care este programată în această vară și nici a Horizon: Zero Dawn pentru PC.

Lempel a spus că orice joc nou lansat, indeferent de platformă, va avea brandingul PlayStation Studios.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *