You are currently viewing Orange România anunţă lansarea aplicaţiei Orange TV Go pentru Android TV
orangetvgo logo

Orange România anunţă lansarea aplicaţiei Orange TV Go pentru Android TV

La două luni după începerea campaniei de testare, clienţii Orange se pot bucura de filmele, serialele și emisiunile preferate oricând, direct pe televizor, prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV cu Android TV.

De acum, clienţii Orange pot urmări conţinutul preferat direct pe propriul televizor cu ajutorul aplicaţiei dedicate Orange TV Go. Aceasta este acum compatibilă cu televizoarele Philips, Sony şi TCL cu sistem de operare Android versiunea 7 sau o versiune mai nouă.

Pentru a beneficia de experienţa neîntreruptă de vizionare oferită de aplicaţia Orange TV Go, clienţii trebuie să se asigure că televizorul lor poate fi conectat la internet. Aplicaţia poate fi apoi instalată cu uşurinţă direct pe Smart TV-ul lor din magazinul de aplicaţii Google Play.

Cu Orange TV Go clienţii au acces la canalele TV, dar şi la o multitudine de funcţionalităţi interactive precum repornirea unei emisiuni curente, înregistrarea emisiunii preferate, emisiuni inregistrate, şi filmele incluse în oferta Orange prin abonamentele Orange Me şi Orange Net sau prin abonamentele Orange Home TV prin cablu sau prin satelit.

Prin extinderea disponibilităţii aplicaţiei Orange TV Go pentru televizoarele Smart TV, Orange işi propune să ofere o nouă experientă de vizionare a canalelor TV şi să vină în întampinarea noilor tendinţe, ce le oferă clienţilor posibilitatea de a accesa nemijlocit continutul preferat, oriunde ar fi şi pe orice ecran.

Lasă un răspuns