Sub sloganul ”Am nevoie de net ca de aer”, vara asta orange are o nouă promoție la cartelă.

Vara asta, cu Orange PrePay ai internet la liber. Primești automat 30 GB bonus, la activarea unei opțiuni PrePay de minimum 6 € credit.

În plus, stai pe net fără griji timp de 1 lună, cu o opțiune de minimum 5 € credit, dacă activezi bonusul „Internet la liber” din contul tău My Orange.

Ce trebuie să știi despre bonus?

Bonusul de 30 GB de internet 4G poate fi folosit cu o opțiune de minimum 6 € credit.

Bonusul se alocă automat la activarea unei opțiuni din oferta curentă, pe perioada ofertei, pentru toți clienții existenți sau la activarea unei cartele SIM Orange PrePay.

Bonusul “Internet la liber” se activează din contul meu My Orange și este valabil 30 zile, cu o opțiune de minimum 5E credit activă. Intră in contul tău My Orange, selectează data la care vrei să se activeze bonusul și poți naviga pe internet timp de 30 zile fără să consumi din beneficiile incluse în opțiunea ta. Bonusul se poate activa o singură dată pe durata campaniei iar ultima zi în care în care îl poți activa este 3 septembrie 2019.

In roaming, atat bonusul de 30 GB cât și bonusul “Internet la liber” pot fi folosite cu o opțiune de minimum 10 € credit, activă, în limita de internet disponibilă în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.

Atât bonusul de 30 GB cât și bonusul “Internet la liber” sunt valabile 30 de zile și le poți verifica în aplicația My Orange sau prin apel la 333.

Dacă nu ai deja un cont My Orange, creează-ți unul acum sau descarcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.

Bonusurile se consumă înaintea beneficiilor incluse în opțiunile activate.

Ce trebuie să știi despre tarife și modalitățile de tarifare, alocare și consum al beneficiilor?

Beneficiile acordate pot fi utilizate doar în perioada de valabilitate a opțiunii pentru care s-au alocat şi atâta timp cât contul este în perioadă activă. La expirarea perioadei de valabilitate a opţiunii, expiră şi beneficiile.

În situația opțiunilor reactivate automat, cu recurență, reactivarea opțiunii se procesează în intervalul 00:00 – 02:00, situație în care poate exista un interval de timp între momentul expirării perioadei de valabilitate a opțiunii și momentul reactivării noii opțiuni, interval în care nu se pot consuma beneficiile incluse în opțiune. Îți recomandăm șă verifici alocarea acestora prin apel gratuit la 333 sau 133#. Ulterior alocării resurselor, se primește un mesaj de confirmare.

Beneficiile incluse nu se reportează. După terminarea acestora, vei fi tarifat din credit. Poți însă primi apeluri și SMS-uri dacă ești încă în perioada de grație a opțiunii. Beneficiile incluse in opțiunile de 3, 4 (disponibile la reîncărcarea din contul My Orange), 5, 6, 7 și 8 euro credit pot fi folosite doar în România. Când vrei să folosești opțiunea și în roaming în SEE, activează o opțiune de minim 10 euro credit din oferta curentă.

În afara țărilor membre în SEE, în roaming se aplică tariful conform țării vizitate.

Îți poți reîncărca oricând contul cu una din opțiunile disponibile sau poți apela la un abonat Orange să facă acest lucru pentru tine. Creditul obținut din reincarcari se poate transfera. Creditul obtinut din transferul de credit, nu este transferabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *